Här är nya Adidas Adistar BYD – Ny modell med innovativ dämpningsteknik

Nya Adidas Adistar BYD löparskor

Nu har en intressant nyhet lanserats från Adidas när man släpper nya Adistar BYD. Denna sko är designad med en mellansula i REPETITOR+ med dubbeldensitet, som ger en energifylld känsla i varje steg och erbjuder extra stöd för hälen, vilket är avgörande under långa löprundor.

Adidas har tidigare under året kommit ut med en av de mest bekväma löparskorna på marknaden med sin Supernova Rise-modell. Även i deras Adizero-linje är väldigt populära och bland de snabbaste löparskorna i världen. Nu kommer en nyhet för dig som letar efter löparskor med bra dämpning.

Nya Adidas Adistar BYD – Innovativ dämpningsteknologi

Nya Adidas Adistar BYD löparskor

För att maximera komfort och prestanda har Adistar Lightstrike Pro-dämpning under foten. Detta material är superlätt och ger utmärkt stötdämpning, vilket hjälper löpare att klara längre distanser med mindre belastning på fötterna. Mellansulan med dubbeldensitet i REPETITOR+ bidrar till att göra detta till en av de bäst dämpade löparskorna hos Adidas.

Yttersulan i Continental™-gummi säkerställer ett säkert grepp på både våta och torra underlag, vilket gör det möjligt att prestera på topp i alla väderförhållanden.

Nya Adidas Adistar BYD löparskor

Adistar-löparskor är inte bara designade för prestanda utan också med miljön i åtanke. Skon innehåller minst 20 % återvunnet material, vilket bidrar till att minska avfall och vårt beroende av ändliga resurser.

Genom att använda återvunna material hjälper Adidas till att minska produkternas miljöavtryck, vilket gör Adistar till ett hållbart val för miljömedvetna löpare.

Specifikationer och design

Nya Adidas Adistar BYD löparskor

Adistar har en normal passform med en bekväm och säker passform. Ovandelen är tillverkad med ett textilfoder som ger ytterligare komfort. Skon väger 290 gram (storlek 42 2/3) och finns i färgkombinationen Cloud White / Core Black / Lucid Lemon. Priset för denna Adidas Adistar BYD är 2 199 kronor.

Med dessa egenskaper erbjuder Adidas Adistar BYD en kombination av hållbarhet, komfort och prestanda, perfekt för långdistanslöpare som vill ha det bästa av två världar. Definitivt ett utmärkt val för den som letar efter bäst dämpade löparskor just nu.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *