Nya Adidas Supernova Rise – Återupplivar Supernova-serien med nytt Dreamstrike+ skum

nya adidas supernova rise löparskor

Adidas presenterar nu sin senaste innovation inom SUPERNOVA-serien, som är utvecklad för att sätta nya standarder för komfort för dagliga löpare. adidas SUPERNOVA RISE, tillsammans med ytterligare två modeller – SUPERNOVA SOLUTION och SUPERNOVA STRIDE.

I centrum för den nya serien står Dreamstrike+ superfoam-mellansulan i kombination med ett nytt Support Rod System, som omdefinierar komforten med sin avancerade dämpning och sitt stöd.

Nya adidas Supernova Rise

nya adidas supernova rise löparskor

Forskning utförd av adidas, med 1 300 kvinnliga löpare, visade att komfort är en avgörande faktor vid val av löparskor. Därför har adidas produkt- och designteam utnyttjat denna insikt, tillsammans med omfattande expertis inom tillverkning av prestandaskor, för att skapa denna banbrytande serie.

SUPERNOVA RISE, som lanseras i både dam- och herrstorlekar, utlovar distraktionsfri löpning tack vare sin exceptionella komfort.

Läs också: Adidas första terrängsko med kolfiberstavar i mellansulan: Agravic Speed Ultra

Nya avancerade funktioner i adidas SUPERNOVA-serien

nya adidas supernova rise löparskor

SUPERNOVA-serien sticker ut med sin Dreamstrike+ mellansula, en vidareutveckling av LIGHTSTRIKE PRO-tekniken som används i den hyllade ADIZERO-serien.

Det nya skummet ger överlägsen komfort och dämpning och utgör hela mellansulan i SUPERNOVA RISE och SOLUTION, och kompletterar en mellansula av EVA-blandning i framfoten på SUPERNOVA STRIDE.

nya adidas supernova rise löparskor

Support Rod System, som inspirerats av fotens rörelsedynamik, integreras i yttersulan för balanserat stöd och mjuka övergångar, vilket ytterligare förbättrar serien. SUPERNOVA SOLUTION:s Support Rod System skiljer sig något, med dubbla mittstänger för extra stöd, perfekt för löpare som söker mer stabilitet.

nya adidas supernova rise löparskor

Andra anmärkningsvärda egenskaper är Comfort Heel Fit, som blandar dämpande skum med mjuk textil för optimal komfort och stöd, och en konstruerad ovandel i sandwichmesh, skräddarsydd för att möta olika löpares behov.

SUPERNOVA RISE har en naturinspirerad färgställning i svart och Aurora med halvgröna gnistrande detaljer, som symboliserar energin i bioluminiscens.

SUPERNOVA RISE kostar 1 649 kr och finns tillgänglig från idag den 1 december 2023, medan modellerna SUPERNOVA SOLUTION och STRIDE kommer den 22 februari 2024.

Läs också: Adidas mest populära löparsko – Ultraboost Light

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *