Fredagsdubbel

Det blev för ovanlighetens skull en träningsledig kväll igår eftersom min sambo Heidi hade bestämt att vi skulle gå på Blondinbellas föreläsning på Ritz här i Vasa. Det var inget jag behövde ångra då föreläsaren ifråga bjöd på en riktigt inspirerande föreläsning med många goda råd utifrån sina erfarenheter som företagare. Eftersom det endast blev ett pass igår blev det ett annorlunda upplägg träningsmässigt för att vara en fredag, med ett extra pass genast efter jobbet.

PicsArt_1377239216577

Idag var det som alla andra fredagar tidig väckning. Jag hade klockan att ringa på 5.00 och avnjöt därefter en liten frukost bestående av tonfisk, avocado, kaffe och nötter. Jag och syrran hade bestämt möte kl. 5.45 vid simhallen och innan simhallen öppnade 6.30 körde vi ett löppass på 10 km. Totalt blev det 11,5 km löpning då jag även sprang till simhallen.

Vattenlöpningspasset drog vi på drygt 20 minuter (350 meter) och sedan blev det att skynda iväg till jobbet. Efter jobbet blev det ännu ett pass. Denna gång främst med fokus på styrketräning. Jag körde mage, rygg, höfter och lite ben och drog därefter en länk i stegrande fart på 6,5 km. Totalt fick jag alltså ihop 18 km löpning med dagens båda pass.

Imorgon blir det ett långpass på förhoppningsvis ända upp till 40 km. Annars ser jag väl främst fram emot att äntligen få en dag av frossande efter en vecka helt utan bröd och andra tomma kolhydrater. Jag känner mig riktigt duktig när jag klarat av att hålla mig från alla dessa frestelser i 5 dagar nu. Det har även börjat visa sig på vågen eftersom jag på 5 dagar redan gått ner 3 kg även om jag ätit mest hela tiden.

PicsArt_1377239343371
Bild från gårdagens föreläsning med Blondinbella.

PicsArt_1377248470548
Jag hämtade upp lite mellanmålsstänger från posten under min lunchpaus. Dessa är mina absoluta favoriter bland Rawfood-stänger.

PicsArt_1377248957767
I övrigt har jag varit rätt flitig med att stoppa i mig olika typer av nötter som mellanmål i veckan.

PicsArt_1377274326838
Det är helt perfekt att Mtv3-total paketet är öppet för allmänheten detta veckoslut så att man kan kolla på Premier League matcherna. Jag har ännu inte bestämt mig för vilka kanaler jag skall beställa för denna säsong av Premier League, om jag beställer några… Därför är det helt perfekt med lite mer betänketid.

PicsArt_1377274810863
Jag var även och hämtade 2 olika Aromabröd under lunchpausen. Efter en vecka utan bröd sitter det bra att ha tillgång till de bästa brödsorterna på frossardagen.

Join the Conversation

3 Comments

    1. says: Benny

      Ja, de är riktigt goda måste jag säga. Speciellt med tanke på att det är nästan enbart grönsaker i dem. Jag beställde via raw2you.fi eftersom de råkade ha specialpris just då. Finns nog även flera andra webbshoppar som erbjuder dem. Det är bara att googla “organic active greens”

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *