Fotboll, öl och whisky

Förra veckan går snabbt att sammanfatta träningsmässigt. Det blev endast två stycken löppass på 11 och 14 km i lugn fart. Även denna vecka har jag börjat i återhämtningens tecken med en vilodag. Imorgon är det ändå meningen att jag skall köra igång med regelbunden träning igen. Jag har dock tänkt köra hela denna månad med rätt mycket alternativ träning för att låta benen läka ihop ordentligt. 

Jag kan inte påstå att jag har något grymt sug efter löpningen ännu, men jag känner ändå att det börjar vara dags att köra igång med träningen igen. Det skulle vara synd att kasta bort den goda grund som jag har från denna löparsäsong med alltför lång vila. Till skillnad från ifjol vid samma tidpunkt har jag nu en bra grund att starta från redan i oktober och kan därifrån sakta men säkert öka på mängden.

Jag har ännu inte bestämt mig för vilka lopp som jag skall delta i den närmaste tiden. Innan nyår lär det inte bli några tävlingar, men jag siktar på att så fort som möjligt in på det nya året få in en tävling eller ett testlopp för att få lite besked gällande min kapacitet. Det enda marathon som jag har funderat på hittills är Paris Marathon 6.4.2014.

Nu är det ändå fokus på återhämtning och löpningen kommer väldigt långt ner i prioritetsordningen för tillfället. Istället försöker jag göra allt som jag inte annars brukar hinna med under de mest intensiva träningsperioderna.

PicsArt_1381057279255
Det har blivit mest lugna promenader de senaste dagarna. Bild från gårdagens morgonpromenad.

PicsArt_1381057409203
Mitt shoppingfynd från i lördags. Detta whiskyglas kommer att användas rätt flitigt den närmaste tiden.

PicsArt_1381165582293
Det blev en massa fotboll under förra veckan. Så mycket att det faktiskt skall bli riktigt skönt med lite landslagsuppehåll nästa helg.

PicsArt_1381165527457
Jag får istället spela desto mer Fifa14 på playstation. 🙂 Jag har redan säkrat avancemang från division 10, vilket kanske inte är det svåraste då det endast krävs 9 poäng för att bli uppflyttad från den divisionen.

PicsArt_1381057614286
Jag prövade på några nya öl under veckoslutet.

PicsArt_1381057533391
Mäktigt stor belgare.

PicsArt_1381165121082
Återgång till en lite hälsosammare kost idag.

PicsArt_1381165309410
Imorgon fyller Toffe 2 år! Vi har laddat upp med godis till honom och efteråt får han följa med till djuraffären och välja ut en present. 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *