Nu lanseras Flowlife Summer Run 2024 – Goodiebag till de 1000 första anmälda

Nu lanseras Flowlife Summer Run 2024 - En Virtuell Löpserie

Flowlife, känt för sina produkter för återhämtning och massage, lanserar nu i samarbete med Sprintcrowd Flowlife Summer Run 2024. Detta är en virtuell löpserie som ger deltagare från hela Sverige chansen att delta i tävlingar från vilken plats de än befinner sig. Löpserien består av fem lopp över fem söndagar från den 7 juli till den 4 augusti och utnyttjar den digitala plattformen Sprintcrowd för att möjliggöra deltagande i realtid.

Jag har tidigare skrivit en hel del om Flowlifes massageprodukter som onekligen hör till de bästa inom sitt område. Den senaste produkten från märket är Flowgun Heat som redan efter en veckas testkörning kan konstateras vara ett välkommet tillägg till min återhämtningsrutin.

Flowlife har även engagerat sig i många motionslopp under året, som t.ex. Vasaloppet och adidas Premiärhalvan som avgjordes i helgen. Nu ordnar man även ett egen tävling i form av en virtuell löpserie.

Vad är Flowlife Summer Run 2024?

Flowlife Summer Run 2024 - En virtuell löpserie

Med Flowlife Summer Run kan löpare välja mellan två olika distanser varje vecka och sätta sitt eget tempo, något som ger stor flexibilitet. Det spelar ingen roll om du är på semester eller hemma; du kan alltid vara en del av detta spännande löpevenemang.

Distanserna varierar från 5 km till ett halvmaraton på 21 km under den sista veckan. Det ger både nya och erfarna löpare möjligheter att utmana sig själva.

Goodiebag och motiverande priser

För att öka entusiasmen ytterligare erbjuds en goodiebag fylld med överraskningar från partners som Boxbollen, Joe & the Juice och andra till de första 1 000 som registrerar sig.

Dessutom ges löpare som väljer “Just Run”-paketet möjlighet att bidra med en donation till The Ocean Cleanup, vilket understryker evenemangets engagemang för miljön.

Priserna i serien inkluderar resor, träningsmedlemskap, personlig träning och mycket mer, med ett samlat värde av över 100 000 SEK.

En chans att göra skillnad

Varje deltagare i Flowlife Summer Run samlar så kallade eco-poäng, vilka används för att stödja miljöprojekt som The Ocean Cleanup och One Tree Planted. Detta ger deltagarna en unik möjlighet att inte bara förbättra sin egen hälsa, utan också att bidra till en bättre värld.

Anmälan öppnar snart

Intresserade löpare kan registrera sig för evenemanget från och med den 28 april 2024 klockan 12:00 via Flowlifes hemsida. Med endast 1 000 startplatser tillgängliga, är det först till kvarn som gäller för att få tillgång till goodiebags och exklusiva erbjudanden från samarbetspartners.

Så ställ klockan, för detta är ett löpevenemang du inte vill missa!

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *