Den nya världsrekordskon för maraton damer – Adidas Adizero Adios Pro Evo 1

The New Marathon World Record Shoe for Women - Adidas Adizero Adios Pro Evo 1

Det har väl inte undgått någon maratonfantast att vi fick se ett nytt världsrekord i damernas maraton vid Berlin Marathon. Det var Tigist Assefa som fullständigt krossade det tidigare världsrekordet med en tid på 02:11:53. På fötterna hade hon Adidas Adizero Adios Pro Evo 1, en sko som snart kommer att släppas för allmänheten.

Inför Berlin Marathon var det många som uppmärksammade den förväntade duellen mellan Adidas nya supersko Adizero Adios Pro Evo 1 och Nike Alphafly 3. Bland kvinnorna var det aldrig någon diskussion om vem som skulle vinna eftersom de flesta topplöparna bär Adidas.

Löparna på de två första platserna, Tigist Assefa och Sheila Chepkirui, bar också Adidas Adizero Adios Pro Evo 1.

Jag har tidigare skrivit om nya Adidas Adizero Adios Pro Evo 1 här på bloggen och eftersom det är många som nu har fått upp ögonen för skomodellen kommer här en liten repetition av vad som är så speciellt med denna.

Nya Adidas Adizero Adios Pro Evo 1 löparskor

nya världsrekordskorna i marathon för damer Adidas Adizero Adios Pro Evo 1

Löpning har alltid varit en sport som strävar efter perfektion – varje sekund, varje steg räknas. Med introduktionen av Adizero Adios Pro Evo 1 tar Adidas löpsporten till nya höjder. Här tar vi en titt på denna banbrytande sko och dess utmärkande egenskaper.

Optimerad för prestanda

the new world record shoe in marathon for women Adidas Adizero Adios Pro Evo 1

Adizero Adios Pro Evo 1 är en kombination av avancerad teknik och förstklassiga material som får prestationslöpning att kännas som en flygtur. Varje aspekt av skon har förfinats för att säkerställa maximal lätthet och snabbhet. Med den här nya silhuetten vill Adidas omdefiniera hur vi ser på löparskor.

LIGHTSTRIKE PRO: Lättvikt och energiåtergivning

the new world record shoe in marathon for women Adidas Adizero Adios Pro Evo 1

Den senaste versionen av LIGHTSTRIKE PRO behåller sin imponerande lätthet och mjukhet. Det som verkligen sticker ut är dess förmåga att avsevärt minska skons totala vikt och samtidigt erbjuda löparna enastående energiåtergivning. Detta bidrar till en mer effektiv löpning, oavsett distans.

Framfotsteknik för snabbhet

the new world record shoe in marathon for women Adidas Adizero Adios Pro Evo 1

Med en helt ny framfotsdesign är Adizero Adios Pro Evo 1 byggd för att driva löparna framåt, vilket resulterar i ökad hastighet. Den rekordsnabba hastigheten som den här skon erbjuder kan förbättra löparens ekonomi och därmed prestationen.

Yttersula med flytande gummiblandning

nya världsrekordskorna i marathon för damer Adidas Adizero Adios Pro Evo 1

Yttersulans innovativa design innefattar en revolutionerande flytande gummiblandning. Den ger inte bara optimalt grepp, utan dess betydligt lägre vikt ger en ny dimension till löpupplevelsen och ger löparen känslan av att bokstavligen flyga framåt.

Hur du skaffar ett par

the new world record shoe in marathon for women Adidas Adizero Adios Pro Evo 1

För de löparentusiaster som är sugna på att lägga vantarna på dessa banbrytande skor kan det vara bra att sätta ett kryss i kalendern – de kommer att finnas tillgängliga den 26 september kl. 10.00. Det är viktigt att notera att den här utgåvan endast kommer att vara tillgänglig via Adidas-appen.

Så om du inte redan har den är det dags att ladda ner den gratis och förbereda dig för lanseringen!

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *