Återhämtningsdag

Vilken härlig dag vi har haft idag med värme och solsken! Annars också känns det mycket bra just nu att det ännu är ljust då man kommer hem från jobbet, även om jag nuförtiden ofta är hemma först efter 5 på kvällen. Det ger verkligen extra energi för alla de aktiviteter som skall hinnas med under en dag.

Jag började dagen tidigt idag. Kl. 5.30 hade jag väckning och åt därefter en ordentlig frukost samtidigt som jag kollade på Oscarsgalan. Lite illamående hade jag efter gårdagskvällens godisfrossande, en riktig sk. sockerbaksmälla med andra ord. Efter frukosten ordnade det dock upp sig och jag begav mig iväg till simhallen för ett återhämtande vattenlöpningspass.

Det blev totalt 30 minuter med 500 meter vattenlöpning innan jag skyndade mig iväg till jobbet. Jag hade planerat att ännu få in ett till vattenlöpningspass på kvällen, men ändrade på mina planer då jag kom hem efter jobbet. Det kändes inte som någon idé att med våld försöka få in två pass idag då det fanns andra planer för kvällen. Dessutom ligger mitt fokus på att vara i skick till morgondagens intervaller i Botniahallen.

Jag brukar inte vara såhär flexibel när det gäller min träning, utan brukar genomföra mina planerade pass med rätt bra disciplin. Nu har jag dock lagt fokus på att försöka få in maximal återhämtning mellan mina kvalitetspass med tanke på att jag inte ännu är helt återhämtad från min skada. Just nu är jag bara så glad att vara tillbaka till löpningen att jag inte vill riskera att förstöra detta.

Ikväll har den mesta av tiden gått åt till att säkerhetskopiera alla foton och viktiga filer till dropbox och andra lagringsmedier. Det skulle ju vara förargligt om alla bilder man samlat på sig genom året försvann genom en plötslig datakrasch. Bilden längst ner är ett kollage som jag nyss kastade ihop från min Thailandresa 2009. Det finns en massa foton på gamla datorn som jag inte ens minns att jag i tiderna tagit.

PicsArt_1361816534079
Samtidigt som frukosten pågick Oscarsgalan. Är lite nyfiken på denna film.

PicsArt_1361816859815
Påväg till morgonträningen

PicsArt_1361816788987
Lunch på Kaffehuset August med sambon. Laxpastan där rekommenderas.

PicsArt_1361821299697

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *