ASICS GEL-NIMBUS™ 26: Nu är den senaste versionen av den populära skomodellen här!

nya ASICS GEL-Nimbus 26 löparskor

ASICS har nu presenterat sin senaste innovation, nya ASICS GEL-NIMBUS 26, en löparsko som kombinerar mindre modifieringar med betydande komfortförbättringar. Denna 26:e version av den populära dämpade löparskoserien erbjuder en mer raffinerad löpupplevelse.

Enligt ASICS har ytterst små förändringar gjorts i jämförelse med succémodellen från fjolåret, men vid en närmare titt kan vi ändå se att skomodellen fått vissa förändringar.

Nya ASICS GEL-Nimbus 26 löparskor

nya ASICS GEL-Nimbus 26 löparskor

Ett anmärkningsvärt framsteg i GEL-NIMBUS™ 26 är integrationen av den nya HYBRID ASICSGRIP™-tekniken. Denna funktion, i kombination med AHARPLUS™-yttersulans gummi, ger löparen överlägset grepp, ökad mjukhet och förbättrad hållbarhet. Dessa förbättringar är särskilt fördelaktiga för löpare som springer på fuktiga och hala ytor.

Skons mellanfotsområde har uppgraderats för bättre passform, tack vare en konstruerad stickad ovandel och omdesignade öljetter. Detta ger ett bekvämare och mer stödjande grepp om mellanfoten. Den övre delen av skon är tillverkad av ett lättviktigt stickat material som andas.

nya ASICS GEL-Nimbus 26 löparskor

Nya ASICS GEL-NIMBUS™ 26 är en fortsättning på sin föregångare ASICS GEL-Nimbus 25, som i en oberoende utvärdering utsågs till den mest bekväma löparskon, och har dämpningen FF BLAST™ PLUS ECO. Denna dämpning, som består av 24 % biobaserade material från hållbara källor som sockerrörsavfall, ger en mjuk och lätt känsla som passar för olika distanser.

Föregångaren har jag även utsett till en av de löparskor med bäst dämpning på marknaden, så det blir intressanta att se hur den nya modellen känns på foten.

Ytterligare egenskaper hos GEL-NIMBUS™ 26 är ASICS PureGEL™-teknik för bakfoten, som är 65% mjukare och lättare än den traditionella GEL™-tekniken, vilket ger mjukare landningar. Skon har också en stickad krage för ett modernt utseende och en lyxig känsla vid användning.

nya ASICS GEL-Nimbus 26 löparskor

Rohan van der Zwet, Senior Product Marketing Manager Performance Running på ASICS EMEA, kommenterar lanseringen:

“Komfort är fortfarande en topprioritet för löpare när de väljer skor. Vi är glada över att kunna lansera den 26:e versionen av GEL-NIMBUS™, en föregångare inom kategorin dämpade skor. Efter förra årets betydande silhuettförändringar var vårt fokus i år att höja skons hyllade komfort ytterligare. Dessutom har vi infört CO2e-märkning på GEL-NIMBUS™ 26 för att på ett transparent sätt visa våra framsteg inom hållbarhet. Vi tror att dessa förbättringar kommer att ge löparna en oöverträffad komfortupplevelse.”

GEL-NIMBUS™ 26 finns nu tillgänglig i ASICS butiker, online och i utvalda specialbutiker, till ett pris av 2099,00 kr.

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *