Adidas lanserar Ultraboost 5 – Den ultimata energiåtergivningen för löpare

adidas ultraboost 5 lansering

Adidas har nu lanserat Ultraboost 5, vilket är den mest betydande uppdateringen av den ikoniska löparskon sedan den ursprungliga lanseringen 2015. Den nya modellen är konstruerad för att ge energi till den dagliga löpturen och är utformad för löpare som söker maximal energiåtergivning. Ultraboost 5 har en innovativ Boost-mellansula och en uppgraderad ovandel som lovar att leverera en överlägsen löparupplevelse.

Adidas Ultraboost är utan tvekan en av världens mest populära löparskor. Sedan den första lanseringen av skomodellen har den blivit populär både som löparsko och även som vardagssko. Även som löparsko att stå med hela dagen i jobbet är den väldigt populär. Den snygga designen i kombination med den ultramjuka dämpningen gör det till ett förstahandsval bland många.

Att den är populär har jag märkt inte minst på denna sajt, där varje nyhet om adidas Ultraboost gett upphov till stort intresse och många läsare – däribland fjolårets nyhet om Ultraboost Light. Nu är det dags för en revolutionerande nyhet gällande skomodellen när adidas Ultraboost 5 lanseras. Detta är inte endast en uppdatering, utan den har samtidigt omgjort både gällande design och prestation.

adidas Ultraboost 5 nu tillgänglig för adiClub-medlemmar

nya adidas ultraboost 5 löparskor

Ultraboost 5 finns tillgänglig från och med den 18 juli i butiker och online på adidas.com, med tidig tillgång för adidas adiClub-medlemmar från och med den idag 11 juli.

Byggd för maximal energiåtergivning

adidas ultraboost 5

Adidas har helt omarbetat Ultraboost 5 för att ge den högsta energiåtergivningen hittills, med en ny mellansulskonstruktion med 9 mm mer Boost-skum. Denna förbättring är utformad för att tillgodose löpare som strävar efter att få ut mer av sina löprundor.

Enligt en studie beställd av adidas är energinivåerna ett stort problem för 21% av 18-24-åringarna. Dr. Eliza Filby, Historian of Generational Evolution, som ledde forskningen, konstaterar:

“Nästa generation är under stor press och offrar ofta fysisk träning på grund av brist på energi, trots dess fördelar.”

adidas ultraboost 5 egenskaper

Avancerad teknik för en överlägsen löpupplevelse

adidas Ultraboost 5 har en nykonstruerad LIGHT BOOST™-mellansula med 9 mm mer skum i hälen och framfoten. Detta resulterar i minskad vikt, ökad dämpning och 2% mer energiåtergivning i framfoten jämfört med Ultraboost Light 1.

Den Boost-packade mellansulan ger bättre respons och dämpning, vilket gör att löpare kan gå längre samtidigt som de använder samma mängd energi.

Läs också: adidas Supernova Prima – Den mest bekväma löparskon från märket hittills

adidas ultraboost 5 löparskor

Dessutom ger skons nya adaptiva Primeknit-överdel förbättrad passform och andningsförmåga, vilket säkerställer att foten förblir sval och bekväm under hela löprundan.

“Ultraboost är en sann ikon inom löpning, och det här är vår bästa hittills. Våra tester visar att 82% av användarna föredrar dess energiåtergivning framför sina nuvarande skor, och 70% tyckte att det var roligare att springa i dem. Ultraboost 5 ger mer boost och lägre vikt än någonsin tidigare, säger Simon Lockett, Footwear Product Marketing Category Director på adidas.

adidas ultraboost 5 löparskor

För att hålla löparna fyllda med energi har adidas samarbetat med nutritionisten och adidas Runners Captain, Kiara Mayo, för att utveckla energirika recept för boost före och efter löprundan. Dessutom kommer en exklusiv innehållsserie med löparledare från hela världen, som Caro Daur, Juan Bertheau och Jade Picon, att dela med sig av sina humörhöjande nödvändigheter.

Snygg och funktionell design

adidas ultraboost 5 löparskor nyhet

adidas Ultraboost 5 lanseras för både män och kvinnor och har en vit och grå bas med livfulla accenter i “Spark Orange” och “Lucid Pink”, som symboliserar den energikick som skon ger.

Priset för Ultraboost 5 och Ultraboost 5X är 2 049 kr och de finns nu tillgängliga i butik och online på adidas löpningssektion.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *