Adidas har lanserat den lättaste modellen av Ultraboost någonsin – Adidas Ultraboost Light

nya Adidas Ultraboost light

Adidas har nyligen presenterat sin senaste löparsko, Ultraboost Light, som har ett revolutionerande nytt material i sin kärna – Light BOOST. Den nya tekniken är 30 % lättare än tidigare BOOST-material, vilket resulterar i en lättare sko med energi, ultimat dämpning, oöverträffad komfort och responsivitet.

Ultraboost är en av de mest populära bland alla modeller av löparskor från Adidas. En delorsak till detta är att skomodellen är oerhört mångsidig och kan användas både till löpning, gymmet och som vardagssko. Faktum är att detta är en av de absolut mest populära löparskorna för vardagsbruk på marknaden. De är stiliga att använda både till jeans och till en Athleisure-stil.

Nya Adidas Ultraboost Light 2023

Nya Adidas Ultraboost Light

Enligt Simon Lockett, kategoridirektör för produktmarknadsföring för skor på Adidas, har den nya Ultraboost Light utformats som svar på konsumenternas feedback och syftar till att tillgodose olika löpares individuella behov.

Skons Light BOOST-material ger alla fördelar från tidigare Ultraboost-skor men med den extra bonusen av en lättare siluett.

Ultraboost Light har också en omdesignad LEP på skosulan för att optimera reaktionsförmågan och arbeta i harmoni med det nya Light BOOST-materialet, samt en lätt och andningsbar PRIMEKNIT+-överdel och Continental™ natural performance-gummi för optimalt grepp i alla väderförhållanden.

För att fira BOOST-teknikens 10-årsjubileum släpper Adidas även en specialutgåva av Ultraboost Light med en dedikerad färgsättning. Dessutom har Adidas lanserat utmaningen Just You And Your Run, där löpare från hela världen kan bidra till att täcka totalt 3 000 000 kilometer och låsa upp en Ultraboost Light-badge i Adidas Running-appen.

Den nya Ultraboost Light finns tillgänglig i många olika färger och kommer till ett pris av 2149 kronor, och kan köpas både i butik och online på adidas.se.

Fördelar och nackdelar med Adidas Ultraboost

Fördelar och nackdelar med Adidas Ultraboost löparskor

Adidas Ultraboost-skomodellen är ett populärt val för både idrottare och fritidsanvändare. Även om det finns många fördelar med den här skon finns det också några nackdelar att ta hänsyn till. Här är för- och nackdelarna med skomodellen Adidas Ultraboost:

Fördelar:

  • Bekvämlighet: Adidas Ultraboost är känd för sin komfort. Skon har en mjuk, andningsbar stickad ovandel som anpassar sig efter fotens form och ger en skön och bekväm passform. Boost-mellansulans teknik ger också utmärkt dämpning, vilket gör dessa skor perfekta för löpning eller andra aktiviteter med hög belastning.
  • Stil: Ultraboost är en snygg sko som finns i en mängd olika färger och utföranden. Oavsett om du letar efter en klassisk svart och vit sko eller något mer djärvt och färgglatt finns det en Ultraboost-modell för dig.
  • Hållbarhet: Trots sin mjuka stickade överdel är Ultraboost en slitstark sko som klarar av de hårt dagligt slitage. Yttersulan är tillverkad av ett tåligt gummimaterial som ger ett utmärkt grepp, och Boost-mellansulans teknik är utformad för att hålla länge.
  • Mångsidighet: Ultraboost är en mångsidig sko som kan bäras för en mängd olika aktiviteter. Oavsett om du springer, går eller bara gör ärenden. Det är definitivt en av de mest mångsidigaste löparskorna på marknaden.

Nackdelar:

  • Pris: Ultraboost är en relativt dyr sko jämfört med andra modeller på marknaden. Speciellt den senaste modellen Ultraboost Light som har ett pris på 2149 kronor. Medan skons komfort och hållbarhet kan rättfärdiga priset för vissa personer kan andra ha svårt att motivera att spendera så mycket på ett par skor.
  • Storlekar: Vissa personer har rapporterat att storleken på Ultraboost är inkonsekvent. Detta kan göra det svårt att hitta rätt storlek, särskilt om du köper skorna online.
  • Grepp: Ultraboost-yttersulan ger bra grepp på de flesta underlag, men vissa användare tycker att skon kan vara hal på våta underlag. Detta problem verka man nu ha åtgärdat i och med introduktionen av Continental-gummi i yttersidan.
  • Andningsförmåga: Ultraboosts stickade ovandel andas, men är kanske inte lämplig för personer med svettiga fötter. Skon kan hålla kvar värme och fukt, vilket kan leda till obehag och fotlukt.

Historien om skomodellen Adidas Ultraboost

Skomodellen Adidas Ultraboost lanserades för första gången 2015 som en förstklassig löparsko utformad för att ge maximal komfort och prestanda för löpare. Skon utvecklades i samarbete med Adidas partner BASF, ett ledande kemiföretag, som bidrog till att skapa ett unikt skummaterial kallat “Boost” som ger överlägsen dämpning och energiåtergivning.

Adidas Ultraboost originalmodell

Ultraboost blev snabbt populär bland löpare och sneakerentusiaster för sin eleganta design, lätta konstruktion och överlägsna komfort. Skons överdel har ett andningsbart Primeknit-material som ger en skön och stödjande passform samtidigt som den tillåter naturliga rörelser.

Adidas Ultraboost Uncaged

År 2016 släppte Adidas Ultraboost Uncaged, en variant av den ursprungliga Ultraboost som hade en mer flexibel och andningsbar design. Uncaged-versionen tog bort plastburen i mellanfoten från den ursprungliga Ultraboost och ersatte den med ett mjukare och mer flexibelt Primeknit-material.

Adidas Ultraboost Stella McCartney

Sedan den första lanseringen har Ultraboost genomgått flera uppdateringar, med nya färgställningar och designförändringar som släpps regelbundet. Adidas har också samarbetat med en rad olika designers och varumärken, däribland Stella McCartney, Parley for the Oceans och Game of Thrones, för att skapa Ultraboost-modeller i begränsad upplaga.

Ultraboost har också expanderat bortom sin ursprungliga användning som löparsko och har blivit en populär livsstilssneaker. Dess eleganta design och komfort har gjort den till en favorit bland både sneakerentusiaster och casual bärare.

På det hela taget har Adidas Ultraboost-skomodellen blivit en viktig del av sneakerbranschen och är känd för sin komfort, prestanda och snygga design.

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *