Adidas lanserar Supernova Prima – Den mest bekväma löparskon hittills från märket

Adidas lanserar Supernova Prima - Den mest bekväma löparskon hittills från märket

Nu har adidas Supernova Prima lanserats! Detta är en löparsko som är byggd för maximal komfort och har mest DREAMSTRIKE+ superskum av alla adidas löparskomodeller hittills. Med helt nya inbyggda Support Rods som kombineras med DREAMSTRIKE+ ger en unik komfort och stabilitet. Skon finns nu tillgänglig hos Adidas svenska webbsida.

Adidas har varit väldigt aktiva de senaste dagarna. För endast ett par dagar sedan lanserades Adidas Adistar BYD och nu kommer ytterligare en skomodell av löparskor med maximal dämpning.

Under 2023 omformade adidas Running Supernova-familjen med ett fokus på komfort och passform där bland annat Supernova Rise lanserades. Under 2024 expanderar man nu portföljen med Supernova Prima – en helt ny modell som lanseras i en Preloved Scarlett/Solar Red färgs. Detta är den första av fem Supernova färger som kommer att lanseras i sommar.

Adidas lanserar Supernova Prima - Den mest bekväma löparskon hittills från märket

JT Newcomb, Category Director, adidas Running Footwear, säger:

”Komfort har alltid varit ett viktigt fokus för Supernova-familjen. Under testprocessen upptäckte vi att när löpare utvecklas, och många börjar fundera på att ta sina prestationer till nästa nivå, söker de ofta både extra dämpning och pålitlig stabilitet. Med Supernova Prima vill vi lyfta vardagens löprundor genom att erbjuda mer komfort än någonsin och precis rätt nivå av stöd. Vårt team inspireras ständigt av löparnas allt högre ambitioner och här strävar vi efter att skapa en upplevelse som belönar dessa mål.”

Adidas Supernova Prima egenskaper

nya adidas supernova prima löparskor egenskaper

Supernova Prima är fullpackad med komfortdriven adidas-teknik och designdetaljer och innehåller 13% mer DREAMSTRIKE+ superskum än Supernova Rise. Detta extra DREAMSTRIKE+ skum, som debuterade i den prisbelönta Supernova Rise förra året och som inspirerats av LIGHTSTRIKE PRO-skummet som används i den rekordbrytande Adizero-familjen, ger löpare oöverträffad komfort när de ger sig ut på sina dagliga löprundor.

De extra 4 mm skummet är särskilt riktat mot fotknölarna och förstärker Prima-dämpningen från häl till tå.

Nya Light Traxion yttersula

nya adidas supernova prima löparskor egenskaper

Den mer dämpade mellansulan fungerar också tillsammans med den innovativa nya LIGHT TRAXION-yttersulan som är ergonomiskt utformad för att komplettera mellan- och framfoten och håller skon lätt och greppet starkt.

Yttersulan kompletteras av de bredare Support Rods, som är något fastare än i Rise, vilket innebär att framfoten landar med mer stöd.

Komfortkudde i flera lager

nya adidas supernova prima löparskor egenskaper

Skons komfortkudde i flera lager kombinerar mjuk skumplast och skonsam textil, som tillsammans ger hälen ett mjukt stöd och håller den på plats. Hälkonstruktionen arbetar tillsammans med den öppna ovandelen i konstruerad mesh och den mjuka eyestay-designen för att ge en mjuk, säker passform under hela löprundan.

Den nya Supernova Prima finns i en Preloved Scarlett-färg för damer med Purple Burst-detaljer och en Solar Red-färg för herrar med Pulse Lime-detaljer. Priset är €170 / $160 och skon kommer att kunna köpas globalt från och med idag den 4 juni 2024.

Detta släpp innebär inte endast en lansering av färguppdateringar för alla Supernova-skomodeller i sommar, utan också ett utbud av löparkläder för män och kvinnor i motsvarande färgställningar.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *