Adidas presenterar nya SUPERNOVA-serien för förbättrad löpkomfort

Adidas nya supernova serie

Adidas är redo att omdefiniera komfort för löpare med sin senaste SUPERNOVA-serie, som tar itu med det primära problemet med obehag som lyfts fram i en nyligen genomförd världsomspännande undersökning. Den här nya serien lovar att göra löprundorna roligare genom att erbjuda oöverträffad komfort.

Design och teknik

Adidas introducerar dessa modeller i den unika Orange Spark-färgen, ett val som kommer att vara en stapelvara i alla kollektioner det här året. Lanseringen inkluderar matchande sportkläder för både män och kvinnor, vilket säkerställer att löparna kan få en koordinerad look.

Adidas nya supernova serie

Serien har Adidas innovativa Dreamstrike+-skum, en vidareutveckling av LIGHTSTRIKE PRO-skummet som används i den rekordstora Adizero-serien. Den nya formeln är utformad för att ge exceptionell komfort och dämpning, vilket gör varje löprunda till ett nöje.

Höjdpunkter för varje modell

Adidas nya supernova serie

Här är några av egenskaperna i Adidas nya supernova serie:

SUPERNOVA RISE

Nya Adidas Supernova Rise är utrustad med SUPPORT RODS för neutralt stöd och en COMFORT HEEL FIT som ger mjuka övergångar och bekvämt stöd.

SUPERNOVA STRIDE

Adidas Supernova Stride har CARRIER EVA för dynamisk dämpning i framfoten och en ADIWEAR-yttersula för överlägset grepp och hållbarhet.

SUPERNOVA SOLUTION

Adidas Supernova Solution har STABILITY SUPPORT RODS för förbättrat medialstöd och en ADIWEAR-yttersula för optimalt grepp.

Dessa tekniker är utformade för att uppfylla kraven på bekväm vardagslöpning och erbjuder lösningar på de utmaningar som löpare står inför.

Insikter från Adidas globala löparstudie

Adidas undersökning

En omfattande studie från Adidas, med 2 674 löpare i 11 städer, identifierar obekväma skor som det främsta hindret för en njutbar löparupplevelse. Studien belyser också andra avskräckande faktorer som väderförhållanden, brist på motivation och utmanande terräng.

Trots dessa utmaningar avslöjar studien en formel för den perfekta löprundan, som kombinerar bekväma skor med perfekta väderförhållanden. Intressant nog varierar preferenserna beroende på plats, med löpare i Seoul som föredrar kvällsturer.

Prissättning och information om köp

Adidas nya supernova serie

SUPERNOVA RISE och SUPERNOVA SOLUTION kostar 150 € / 150 $ vardera, medan SUPERNOVA STRIDE är tillgänglig för 120 € / 120 $. Dessa modeller kan köpas globalt från och med nu, vilket markerar en viktig milstolpe i Adidas åtagande att förbättra löparkomforten över hela världen.

Läs också: Nya adidas Takumi Sen 10 löparskor

Tags from the story
Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *