Trötter

Tur att det snart är veckoslut igen. De senaste 3 dagarna har jag varit uppe senast kl. 5.00 på morgonen och efter de långa jobbdagarna har det känts rätt tungt att bege sig iväg på träning efteråt. Jag har ändå hållit ångan uppe och varit flitig ända tills läggdags. Nu börjar jag ändå känna att de långa dagarna börjar ta ut sin rätt och att det skall bli skönt med några dagar ledigt.

Idag var det spinning på schemat. Efter gårdagens distanspass på 17 km var det nödvändigt med lite avlastning för benen. När det gäller löpningen är det absolut inget fel på motivationen just nu. Enda problemet är att mina ben inte riktigt vill samarbeta just nu. Jag tar ändå ingen stress över detta och kanske det är just det som är problemet; då jag inte har något direkt träningsschema som jag följer denna månad så prioriterar jag inte att göra mig i skick till följande dags träning på bekostnad av kvällens övriga aktiviteter.

Spinningen skötte jag i alla fall med bravur idag. Inget fuskande där inte. Jag försökte att få en bra genomkörare med tanke på att jag har vilodag imorgon. Efter spinningpasset blev det drygt en halvtimme med styrketräning.

Under veckoslutet finns det en viss risk att lördagens träningspass blir aningen lidande av morgondagens planerade festande. På söndagen finns ändå i planerna att köra ett riktigt tufft backpass vid Öjbergets slalombacke. När vi sedan kommer till nästa vecka är vi redan inne i november och då är det dags att köra igång med förberedelserna inför nästa säsong. Det kommer som nämnt att bli en hel del med mängd de närmaste månaderna för att jag skall ha en bra grund för den hårdträning som jag börjar med på nästa års sida.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig. Imorgon blir det nämligen också en riktigt lång dag med väckning tidigt och efter det fest hela kvällen lång.

20131024_202644
En liten whisky för att veckoslutet snart är här.

PicsArt_1382639102874
I den nyaste Runner’s World finns en hel del med intressanta artiklar om övergångsperioden, en period som de flesta löpare nu befinner sig i.

PicsArt_1382639377996
Playstation kontrollerna ligger på laddning inför morgondagens förfest i vårt hushåll.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *