Trailrunning Sweden och Dacia presenterar tävlingsserien Trails of SWE

trails of Sweden traillöpning tävlingsserie 2024

Trailrunning Sweden har i samarbete med bilföretaget Dacia tagit fram en ny spännande löpartävlingsserie under namnet Trails of SWE c/o Dacia. Serien bjuder in deltagarna att utforska Sveriges natursköna landskap genom fyra olika traillopp: Hoka Torekov-Båstad, Craft Idre Fjällmaraton, USWE Paradiset STHLM, och Bohusläns Bästa.

Vi har tagit steget in i mars månad och det innebär också att tävlingssäsongen på allvar kommit gång. I slutet av månaden kör bland annat adidas Premiärmilen igång som en del av Adidas adizero Running Tour som hade premiär ifjol. Mer om det senare, men även för traillöpare finns massor att se fram emot detta år.

En av dessa är tävlingsserien Trails of SWE c/o Dacia som arrangeras av Trailrunning Sweden i samarbete med Dacia detta år.

Trails of SWE c/o Dacia – Upptäck Sveriges mångfaldiga natur

Elisabeth Hansson från Trailrunning Sweden beskriver serien som en inbjudan till att uppleva och utmana sig själv i Sveriges mest betagande miljöer – från fjäll till skog och hav. “Trails of SWE c/o Dacia representerar fyra unika naturtyper och erbjuder löpare möjligheten att testa sina gränser över hela landet. Att slutföra alla fyra loppen är inte bara en fysisk bedrift utan också en chans att samla på sig oförglömliga minnen,” säger Hansson.

Seriens tävlingar 2024

  • Hoka Torekov-Båstad (23 mars, 21 km) – Starta våräventyret längs kusten.
  • Craft Idre Fjällmaraton (24 augusti, 8/18/28/45 km) – Fjällens majestätiska terräng väntar.
  • USWE Paradiset STHLM (14 september, 13/26 km) – En utmaning mitt i huvudstadens gröna oaser.
  • Bohusläns Bästa (12 oktober, 21 km) – Avsluta med en kustnära löprunda i höstskrud.

Så deltar du Trails of SWE c/o Dacia

Välj och genomför valfri distans i de angivna loppen, i den ordning och under det tidsintervall som passar dig bäst. Det finns en extra dimension av ära för de som klarar att slutföra alla fyra under samma kalenderår.

Efter fullbordandet kan deltagarna beställa en specialdesignad medaljram för att symboliskt sammanfoga sina upplevelser i ett medaljpussel, en fysisk påminnelse om deras prestationer och upplevelser genom serien.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *