Kalmar värd för spännande skräcklopp i höst – En ny typ av löparupplevelse

Skräckloppet Kalmar

I Kalmar introduceras i höst en helt ny löpartävling som kombinerar spänningen i löpning med skräckens rysningar. Detta unika evenemang, som kallas Skräckloppet, är inplanerat att äga rum den 19 oktober och utlovar en extraordinär adrenalinkick för deltagarna. Med en mix av löpning, hinder och skrämmande inslag lovar loppet en oförglömlig upplevelse.

En bana genom Kalmars hjärta

Deltagarna kommer att utmanas på en fem kilometer lång sträcka som tar dem genom Kalmars mest karakteristiska platser, inklusive stadens centrum, mystiska skogar och förbi det anrika Kalmar Slott. Arrangörerna, Globex event, planerar att skapa en gastkramande atmosfär med skräckinjagande överraskningar som väntar runt varje hörn, utförda genom både välplacerade rekvisita och engagerade skådespelare.

Tommy Johansson från Globex event delar sin entusiasm:

“Det här loppet är mer än bara en löputmaning. Det är en adrenalindrivande upplevelse som förenar skräck med fysisk aktivitet, och låter deltagarna uppleva stadens unika atmosfär och dess historiska landmärken på ett helt nytt sätt.”

Familjevänligt skräcklopp

skräckloppet i Kalmar

Förutom huvudloppet som startar när skymningen faller vid 17.00, kommer det även att anordnas ett särskilt lopp för barn tidigare under dagen. Detta barnlopp, avsett för deltagare mellan 8 och 14 år, är tänkt att vara en lättare version av den vuxnas bana, anpassad för yngre deltagare.

En unik hösthändelse i Kalmar

Ida Qvarnström, projektledare för idrottsevenemang hos Destination Kalmar, ser Skräckloppet som ett välkommet tillskott till regionens höstaktiviteter.

“Skräckloppet kommer att berika Kalmar med ännu ett spännande evenemang. Det ligger i linje med vårt redan starka utbud av höstaktiviteter som spökvandringar och mörkervandringar. Vi förväntar oss att detta unika evenemang inte bara kommer att locka lokalbefolkningen utan även besökare från andra delar, och erbjuda en verkligt unik upplevelse.”

Detta spännande och nyskapande evenemang är resultatet av ett samarbete mellan Globex event och Destination Kalmar, som tillsammans arbetar för att skapa oförglömliga upplevelser för både Kalmarbor och besökare.

Läs mer om Skräckloppet på deras hemsida.

Tags from the story
,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *