Saucony har nu avslöjat lanseringsdatum för nya Endorphin Elite 2 – Malindi Elmore springer OS-marathon i Paris i de nya skorna

Saucony Endorphin Elite 2 löparskor

Saucony har idag meddelat att den trefaldiga kanadensiska OS-maratonlöparen och Saucony-atleten Malindi Elmore kommer att springa i nya Saucony Endorphin Elite 2 i det kommande maratonloppet i Paris. Samtidigt har märket även meddelat om lanseringdatum för Saucony Elite 2.

Om du letar efter de snabbaste löparskorna på marknaden är Sauconys modeller ett bra val. Tidigare i år har både Endorphin Pro 4 och Endorphin Speed 4 lanserat. Två modeller med en enormt fin löpkänsla.

Det är dock Endorphin Elite som är märkets flaggskeppsmodell bland deras superskor och i den andra utgåvan får modellen ett nytt banbrytande skum som är utformat för att frigöra varje löpares prestationspotential.

Malindi Elmore har en imponerande historia inom kanadensisk friidrott och har blivit uttagen till maratonloppet i Tokyo 2020 och 1500 meter på bana vid OS i Aten 2004. Tvåbarnsmamman vann nyligen de kanadensiska mästerskapen på 10 km på 32:50 vid 44 års ålder i Elite 2 som en förberedelse inför Paris i augusti.

Saucony Endorphin Elite 2 lanseringsdatum

För dem som är ivriga att uppleva Endorphin Elite 2 finns den tävlingsklara skon tillgänglig från och med idag den 1 juli kl. 10.00 EST på Sauconys hemsida. Det verkar dock som att detta släpp är endast för USA:s marknad och resten kan vara tvungna att vänta på den globala lanseringen. Jag avvaktar lite med bekräftelse gällande denna detalj.

Saucony Endorphin Elite 2 lanseras globalt under våren 2025 och kommer att finnas tillgänglig för köp på saucony.com och hos utvalda återförsäljare.

Om Saucony Endorphin Elite 2

nya Saucony Endorphin Elite 2 löparskor

Endorphin Elite 2 har ett innovativt next-level skum som ger en supermjuk, studsig och energisk känsla, vilket gör den till den lättaste i sin klass samtidigt som den erbjuder branschledande effektivitet för långvarig komfort.

En aggressiv kolfiberplatta är integrerad för att understöda SPEEDROLL™-tekniken som finns i Sauconys snabbare modeller och är konstruerad för att driva löparen framåt på ett effektivt sätt.

nya Saucony Endorphin Elite 2

Ovandelen ger en distraktionsfri, tävlingsklar premiumupplevelse med en anpassningsbar stickad tunga och en unik, stödjande ultralätt mesh som håller foten på plattformen, tillsammans med en gjuten 3D-hälkappa för en säker passform.

Dessutom har yttersulan uppgraderats med en PWRTRAC™-yttersula för att förbättra greppet på våta ytor.

saucony endorphin elite 2

Malindis år av löparframgångar har kulminerat i hennes tredje deltagande i OS och i utvecklingen av Endorphin Elite 2. Tillsammans med våra andra elitidrottare, däribland Jared Ward och Vanessa Fraser, har hon bidragit till utvecklingen både i vårt prestationslabb och ute på vägarna. På Saucony är vi dedikerade till att överträffa löparnas förväntningar, och deras feedback drev oss till att skapa en aggressiv tävlingssko som känns snabb och frigör prestationspotential. Med Elite 2 är vi stolta över att kunna leverera den mest innovativa produkten i kategorin superskor till marknaden. Vi är övertygade om att Malindi kommer att få en exceptionell tävlingsupplevelse i Elite 2 vid maratonloppet i Paris, säger Brian Moore, produktchef på Saucony.

Saucony Endorphin Elite 2 priser och storlekar

Endorphin Elite 2 kommer att finnas i herrstorlekar 7-13 och 14 samt damstorlekar 5-12 till ett rekommenderat cirkapris på 275,00 dollar.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *