Salomons nya trailskor för 2024 – Här är alla modeller

Salomons kollektion för traillöpning 2024

Salomon har lanserat sina senaste nyheter inom kläder, skor och tillbehör för traillöpning för 2024. Med över två decennier av expertis inom utrustning för traillöpning och ett engagemang för excellens inom utrustning för väglöpning sätter Salomon en ny standard för löpare i alla terränger. Här Salomons nya trialskor för 2024.

Tillsammans med Hoka och On är Salomon ett av de snabbast växande märkena för löparskor just nu. Det som är särskilt märkbart i deras sortiment under de senaste säsongerna är ett ökat fokus på lätthet och ökad dämpning i deras skor för traillöpning. Detta är definitivt ett märke att hålla koll på om du letar efter bästa terränglöpningsskor för 2024.

En blandning av innovationer för trail- och väglöpning

Salomons kollektion för traillöpning 2024

Den kommande säsongen visar upp en spännande utveckling i Salomons produktlinje, som belyser den sömlösa integrationen av trail- och väglöpningsteknologier. Detta innovativa tillvägagångssätt syftar till att förbättra prestandan och komforten för löpare, oavsett vilken terräng de föredrar.

Läs mer här: Salomons kollektion av landsvägslöparskor 2024

Avancerade skor för optimal prestanda

Salomons kollektion för traillöpning 2024

Salomon introducerar banbrytande skovalternativ som tillgodoser olika löpares behov. Trailskon Genesis och landsvägsskon DRX Bliss har Salomons Active Chassis och Energy Foam-mellansula, som ger dynamiskt stöd och komfort.

Tekniker som SensiFit och Quicklace säkerställer en säker passform för olika modeller, medan Contagrip-yttersulans teknik anpassar sig till olika underlag för oöverträffat grepp. Marin betonar vikten av anpassningsförmåga, precision, snabbhet och hållbarhet i Salomons skor, vilket säkerställer en produkt som inte bara uppfyller löparens behov utan också är byggd för att hålla.

Här är de nya Salomon Spring/Summer 2024 Trail Running Shoes:

Salomon Genesis: Hållbarhet möter stabilitet

Salomon Genesis: Hållbarhet möter stabilitet

Trail-löparskon Genesis framstår som ett robust alternativ för vardagliga trail-entusiaster och hämtar inspiration från S/LAB Genesis. Den kombinerar komfort, stabilitet och grepp, vilket gör att löparna kan ta sig an stigarna med tillförsikt.

Skon har en Energy Foam-mellansula för dämpning och ett Active Chassis för hälstöd, vilket ger skydd mot den oförutsägbara naturen hos traillöpning.

Salomon Pulsar Trail Pro 2: Essensen av hastighet

Salomon Pulsar Trail Pro 2: Essensen av hastighet

Pulsar Trail Pro 2 är en uppdaterad version av det snabba och lätta originalet, nu med en ovandel i konstruerad mesh för förbättrad andningsförmåga. Med hjälp av Salomons Energy Blade-teknik ger den ett energiskt steg som driver löparen framåt med effektivitet och komfort.

Salomon Ultra Flow: Komfort för nybörjaren inom traillöpning

Salomon Ultra Flow: Komfort för nybörjaren inom traillöpning

Ultra Flow är designad för dem som är nya inom traillöpning och kombinerar den mjuka känslan från landsvägslöparskor med de robusta egenskaperna hos trailskor.

Den mjuka ovandelen, de traditionella snörena och Energy Foam-mellansulan ger en dämpad känsla i olika terränger och stöds av en Contagrip®-yttersula för All-Terrain för pålitligt grepp.

Revolutionerande löparkläder med Knit_Flow™-teknik

Förutom skor har Salomon också introducerat ett nytt klädutbud med den innovativa Knit_Flow™-tekniken. Denna tyginnovation erbjuder oöverträffad komfort, andningsförmåga och fukthantering tack vare kombinationen av Ionic+Botanical® och 37.5® tygteknologier.

Målet är att hålla löparna svala, torra och bekväma, oavsett temperatur eller intensitet under löprundan.

Salomons kollektion för traillöpning 2024 markerar en viktig milstolpe i konvergensen mellan trail- och road running-teknologier. Genom att fokusera på innovation, komfort och hållbarhet fortsätter Salomon att tillgodose de föränderliga behoven hos löpare över hela världen och förstärker sin position som kategoriledare inom löparutrustning.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *