Resfeber

Nu är det inte länge kvar tills vår resa till Barcelona. Oavsett fastän min löpform inte är den bästa just nu ser jag mycket fram emot att få komma iväg från snö och slask för en vecka. Jag har sökt lite i mina bildarkiv och hittade några bilder från förra gången då jag var i Barcelona, vilket var ett träningsläger som vi gjorde inför vår första säsong i division 1 med Vasa IFK år 2006. 

Vi brukade så länge jag spelade med Vasa IFK årligen vara på träningsläger inför starten av säsongen. Dessa träningsläger var oftast i mitten av april, vilket gjorde att vädret ofta var riktigt bra på dessa läger. Om jag minns rätt har vi åtminstone varit i Ungern, England, Spanien, Holland och England så länge jag spelade i laget.

Det som jag minns från alla dessa läger var främst den underbara lagandan som vi hade i laget. Eftersom dessa läger var rätt nära inpå starten på säsongen var det inte frågan om att ta det sista ur spelarna, utan det handlade främst om att göra så att vi spelare kom närmare varandra.

Nu blir det alltså andra gången jag är i Barcelona. Jag blev riktigt förtjust i staden senast jag var där och ser riktigt mycket framemot att få springa några kilometer på de trivsamma gatorna inne i centrum.

Barcelona bild träningsläger
Här springer vi med all säkerhet om mindre än en månad
gränd i barcelona
Jag är riktigt förtjust i dessa typer av stadsmiljöer
hamn

vårt hotell
Vårt hotell i den lilla stad som vi bodde i vid utkanten av Barcelona

strand

träningsläger

gränd 3

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *