PUMA presenterar de nya modellerna Deviate NITRO™ 3 och Deviate NITRO™ Elite 3

nya puma deviate nitro 3 löparskor

PUMA har nu lanserat två nya löparskor, Deviate NITRO 3 och Deviate NITRO Elite 3, som är utformade för att hjälpa idrottare att nå personliga rekord under både träning och tävlingsdagen.

Den senaste versionen av PUMA:s Deviate-serie lovar att revolutionera löpares prestanda. Deviate NITRO 3 är konstruerad för exceptionella träningsupplevelser, medan Deviate NITRO Elite 3 är byggd för elitlöpare som siktar på personliga rekord.

PUMA Deviate NITRO 3 och Deviate NITRO Elite 3 lanseringsdatum

PUMA Deviate NITRO 3 och Deviate NITRO Elite 3 lanseringsdatum

Puma Deviate NITRO Elite 3-prototypen, som bland annat burits av idrottarna Fiona O’Keeffe och Dakotah Lindwurm, har funnits i tillgänglig i begränsade kvantiteter från och med den 17 juni 2024. PUMA Deviate NITRO 3 och Deviate NITRO Elite 3 Fireglow finns ute på marknaden från och med idag den 1 juli 2024.

Läs också: Nya Puma Velocity Nitro 3

Puma Deviate NITRO 3: Snabbhet och komfort i vardagen

nya Puma Deviate NITRO 3 löparskor

PUMA Deviate NITRO 3 är utformad för att ge de mest framgångsrika träningskilometrarna någonsin. Den här skon innehåller PUMA:s avancerade NITROFOAM™-teknik som ger överlägsen dämpning och responsivitet.

PWR-plattan i kolfiber ger en jämn och konsekvent fartökning, vilket resulterar i en explosiv tåstart som driver löpare bortom deras gränser. PUMAGRIP ger dessutom ett exceptionellt grepp på många olika underlag, vilket ger stabilitet under olika förhållanden.

Specifikationer

  • Pris: 1 869 kronor
  • Vikt: 265 g (UK8)
  • Stapelhöjd: 29 mm – 39 mm

PUMA Deviate NITRO Elite 3: Elitfart för tävlingsdagen

PUMA Deviate NITRO Elite 3

PUMA Deviate NITRO Elite 3 är PUMA:s lättaste raceday-sko, designad för löpare som fokuserar på att uppnå sitt personbästa. Med PUMA:s NITROFOAM™ Elite-teknik ger den här skon överlägsen energiåtergivning. En förbättrad PWR-platta i kolfiber ökar framdrivningen och gör det möjligt för användaren att nå maximal hastighet.

Den ventilerande ovandelen i mono-mesh, förstärkt med PWR Tape, ger komfort och hållbarhet i områden med hög belastning, medan PUMAGRIP garanterar grepp på flera ytor.

Specifikationer

  • Pris: 230 euro
  • Vikt: 194 g (UK8)
  • Stapelhöjd: 32 mm – 40 mm

Romain Girard, VP of Innovation på PUMA, lyfter fram den rigorösa test- och utvecklingsprocessen bakom de nya Deviate-modellerna. Han betonade skornas förmåga att uppfylla idrottarnas höga förväntningar och ge dem en konkurrensfördel.

Girard noterar även den imponerande debuten för Fiona O’Keeffe, som visade potentialen hos Deviate NITRO™ Elite 3 under sin professionella maratondebut.

“Vi är glada över att kunna erbjuda löpare över hela världen möjligheten att uppleva oöverträffad hastighet och prestanda”, säger Girard. “Vårt innovationsteams engagemang är tydligt i varje aspekt av de här skorna.”

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *