Här är nya PUMA VELOCITY NITRO™ 3

Nya PUMA VELOCITY NITRO™ 3

Nya PUMA VELOCITY NITRO™ 3 innehåller ännu mer av PUMA:s karakteristiska NITRO™-teknik och utlovar att kickstarta ditt nya år med en oöverträffad träningspartner. Detta är definitivt en av de bästa löparskorna gällande bekvämlighet på marknaden.

Den här modellen tar stötdämpningen till nya höjder med ytterligare två millimeter av PUMA:s banbrytande NITROFOAM™, ett kväveberikat skum som ger dynamisk energiåtergivning. Denna utveckling ger dig den komfort, mångsidighet och uthållighet som krävs för att klara olika terränger och distanser.

Nya PUMA VELOCITY NITRO™ 3

Andningsförmåga möter stöd i den omsorgsfullt designade ovandelen i mesh, förstärkt med PUMA:s specialdesignade PWRTAPE. Denna förstärkning är riktad mot kritiska stresspunkter för stabilitet där det räknas.

Den skumvadderade rullkragen ger dessutom en utsökt passform och känsla. Den lätt räfflade PUMAGRIP-yttersulan i gummi ger riktigt bra grepp på våta ytor. Skorna har även en ovandel i mono-mesh som andas kan du räkna med fräscha fötter och en bekväm löprunda från början till slut.

Psychedelic Rush-färgschemat accentueras av en elegant svart och silverfärgad PUMA-formstrip och en vit mellansula som fångar uppmärksamheten när du glider genom de mest flytande löprundorna och njuter av oöverträffad komfort.

Nya PUMA VELOCITY NITRO™ 3 lanseringsdatum och pris

PUMA VELOCITY NITRO™ 3 Psychedelic Rush lanserades den 24 januari 2024 och finns nu tillgänglig i nätbutiker runtom i landet. Priset på skorna är 1429,00 kr.

Sammantaget är detta tillsammans med Mizunos modeller av löparskor, en underskattad skomodell som allt fler svenska löpare börjat hitta fram till. Det är svårt att hitta bekvämare löparskor på marknaden!

Den har även en riktigt snygg och minimalistisk design som är lätt att kombinera med vardagskläder. Om du letar efter ett alternativ till Nike Pegasus eller Adidas Ultraboost på detta område är PUMA VELOCITY NITRO™ 3 definitivt en sko att satsa på.

Detaljer om Puma VELOCITY NITRO™ 3:

  • Pris i butik: 1429,00 kr
  • Vikt: 264 g
  • Total stapelhöjd: 36 mm
  • Dropp från häl till tå: 10 mm
  • Hållbarhet: Garanterad för 800km
Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *