Paris Marathon i bilder

Då var vi tillbaka i Finland igen. Egentligen var vi nog hemma redan på natten till torsdag, men eftersom jag kom mig i säng först vid 3-tiden så gick gårdagen helt och hållet till återhämtning. Det är först idag som jag på allvar har kommit igång med vardagen igen.

Efter maratonloppet på söndagen blev det alltså 3 dagar extra i Paris då vi njöt av allt som staden hade att erbjuda…och det är inte lite. Vi besökte massvis med turistattraktioner, åt gott och shoppade. Bilder från allt detta kommer lite senare när jag laddat ner och gått igenom bilderna från resan. Det blev uppemot 500 bilder, så det finns att ta av…

Då det gäller bloggandet så hade detta av förståeliga skäl rätt låg prioritet på resan. Det var fullt program från tidig morgon till sen kväll varje dag under resan. Dessutom var Wifin rätt långsam på hotellrummet.

Vi har vilat helt från löpningen ända sedan söndagen. Det blev en hel del med gående i Paris dagarna efter marathonloppet, men att springa var helt otänkbart med tanke på skicket på mina ben. Imorgon är det meningen att vi skall börja på med löpningen igen, men även då lugnt och försiktigt. Under de närmaste dagarna skall jag även lägga upp ett mer noggrant träningsprogram inför min närmaste tävling som blir Helsinki City Run (halvmarathon) i början av maj.

Här kommer några bilder från Paris Marathon som jag just köpte, samt några av mina egna från efteråt samma dag.

paris marathon 2014 jag 2
I början av loppet hade jag bra koll på klockan.

paris marathon jag 3
Ännu ett foto från rätt tidigt i loppet.

paris marathon jag 4
Jag måste ju ladda upp flera identiska foton från då jag ännu höll stilen. 🙂

paris marathon jag 8
En betydligt tröttare och mer allvarsam kille.

PicsArt_1397219546195
Vilken fantastisk känsla efter loppet! Skorna åkte av genast efter loppet då tårna var rejält “demolerade”. Jag kan väl inte skryta på mina ben heller. Det var först igår som jag kunde gå relativt normalt igen.

PicsArt_1397222240731
En av många öl under resan. Denna drack jag i samband med middagen på söndag kväll. Den fantastiska känslan höll i sig hela kvällen trots att loppet var tidigt på morgonen. Det är svårt att beskriva känslan för någon som inte löpt ett maratonlopp. Trots att man enligt alla konstens regler borde vara helt slutkörd efter loppet är man så rofylld och pigg samtidigt. Problemen kommer först när man skall försöka sova senare på kvällen. Jag tror inte att jag sov mer än 2 timmar sammanlagt mellan söndag och måndag.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *