Här är On:s nyaste supersko – On Cloudmonster Hyper

nya On Cloudmonster Hyper löparskor

Under det senaste året har flera intressanta skomodeller från On lanserats, bland annat Cloudmonster 2 och Cloudeclipse. Nu är det dags för ännu en ny lansering när den helt nya superskon On Cloudmonster Hyper kommer ut på marknaden. Här ger jag dig On Cloudmonster Hyper lanseringsdatum tillsammans med alla detaljer kring skomodellens egenskaper.

On är ett av de snabbast växande löparskomärkena i världen tillsammans med Hoka just nu. Det senaste bokslutet visar en tillväxttakt på 46,6% jämfört med föregående år från helårsresultatet 2023. Med intressanta designer och bättre löpegenskaper på sina skomodeller finns det inget som tyder på att tillväxten under 2024 kommer att avta.

On Cloudmonster Hyper lanseringsdatum

On Cloudmonster Hyper lanseringsdatum

Cloudmonster Hyper kommer att lanseras den 4 april 2024 och är utformad för löpare som söker den ultimata upplevelsen i sina dagliga träningspass, återhämtningspass och milträning med hög volym. Låt oss dyka ner i de funktioner som skiljer Cloudmonster Hyper från resten.

En blandning av teknik för oöverträffad prestanda

nya On Cloudmonster Hyper löparskor egenskaper

Kärnan i Cloudmonster Hypers design är integrationen av maximalistisk CloudTec®-teknik med Helion HF, ett nytt Pebax® hyperskum. Den här kombinationen ger en extrem energiåtergivning som aktivt bidrar till din träning genom att minimera trötthet och förbättra prestandan.

Skons hyperdämpning handlar inte bara om att absorbera stötar utan också om att omvandla energin till rörelse framåt, så att du tar varje steg med mindre ansträngning.

Revolutionerande komfort för snabbare återhämtning

nya On Cloudmonster Hyper löparskor

En av de viktigaste fördelarna med Cloudmonster Hyper är dess förmåga att ge dig fräscha ben efter intensiva träningspass. Den unika blandningen av CloudTec® och Helion HF minimerar belastningen på benen, så att löparna kan återhämta sig snabbare och känna sig redo för nästa löppass.

Den här funktionen tar itu med en av de vanligaste utmaningarna för idrottare – fördröjd återhämtning efter intensiv träning.

Designad med idrottare, för idrottare

nya On Cloudmonster Hyper löparskor

Utvecklingen av Cloudmonster Hyper har varit ett samarbete med kontinuerlig feedback från idrottare. Detta har säkerställt att skon uppfyller de exakta behoven hos sina användare, vilket gör den till den ultimata träningskompisen.

Den är utformad för att fungera sömlöst med tävlingsskon Cloudboom Echo, vilket ger en heltäckande lösning för idrottares tränings- och tävlingsbehov utan att förlita sig på kolfiberteknik.

Premiummaterial för en suverän skoupplevelse

nya On Cloudmonster Hyper löparskor

Cloudmonster Hyper utmärker sig inte bara genom sin teknik utan även genom sin konstruktion. Med Helion HF och ett högpresterande, lättviktigt vävt material kombinerar skon de bästa material som finns.

Varje detalj, från sömmarna till sulan, har utformats minutiöst, vilket ger den status som en riktig supersko.

On Cloudmonster Hyper specifikationer

Skon finns i en mängd olika storlekar för både män och kvinnor, med en vikt på 265 g för EU M 42 respektive 210 g för EU W 38. Den har en betydande stapelhöjd med en häl på 37,5 mm och en tå på 31,5 mm, vilket ger en dropphöjd på 6 mm.

Denna design syftar till att ge en balanserad och stödjande passform för olika fotformer och löpstilar. Cloudmonster Hyper kostar 229.95 EUR, med motsvarande priser i andra regioner. Detta är definitivt ett beaktansvärt alternativ för kommande tävlingar denna vår!

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *