Innovativa On har lanserat superskorna Cloudboom Echo 3 och Cloudspikes

nya on cloudboom echo 3 löparskor

Det schweiziska sportklädesfenomenet On presenterar nu sina snabbaste par av löparskor hittills – efterlängtade nya On Cloudboom Echo 3 löparskor – med start från och med idag den 6 juli. Den senaste medlemmen i On:s maratonlinje är resultatet av en banbrytande blandning av idrottares input och tekniska framsteg inom skor, med det innovativa Helion™ HF hyperfoam som kommer från ricinbönor.

Marknaden för så kallade superskor eller löparskor med carbon/kolfiberplatta är riktigt spännande just nu och olika märken tävlar med varandra för att ta fram den ena mer spektakulära modellen av löparskor än den andra. On är ett intressant märke som har sina trogna användare både i Sverige och internationellt.

Nya On Cloudboom Echo 3 är kanske det mest intressanta av märkets lanseringar hittills och intresset har växt ju närmare lanseringstillfället vi kommit.

Egenskaper på nya On Cloudboom Echo 3 löparskor

nya on cloudboom echo 3 löparskor

Cloudboom Echo 3 är konstruerad med feedback från toppidrottare och är byggd för att ge dig ditt snabbaste maraton någonsin. Med On’s banbrytande CloudTec®, en Speedboard® i kolfiber och det nyligen introducerade Helion™ HF hyperfoam, kombinerar den stötdämpning med en oöverträffad energiåtergivning.

Nya Helion™ HF hyperfoam, som främst utvinns ur ricinbönor, består till 46% av biobaserade material. Det är helt återvinningsbart och kan leverera exceptionella högpresterande resultat.

nya on cloudboom echo 3 löparskor

Mellan mellansulans lager finns en Speedboard® i kolfiber utformad som en sked som driver användaren framåt, medan ovandelen har en enda enhetlig vävd struktur som säkerställer optimal andningsförmåga i strategiska zoner.

Cloudboom Echo 3 är On:s mest atletinvolverade skoutveckling och förkroppsligar insikter från elitidrottare och skoinnovation från labbet. Den har utvecklats med On Athletics Club-idrottare och testats och bevisats på världsledande tävlingar.

Tekniska specifikationer – On Cloudboom Echo 3

nya on cloudboom echo 3 löparskor

Skon är konstruerad med On:s signatur CloudTec®, Helion HF (Hyper Foam) och en rockerformad Speedboard® i full kolfiber, och kombinerar skydd mot stötar med suverän energiåtergivning.

Lättvikt

Låg vikt spelar en stor roll på tävlingsdagen; Cloudboom Echo 3 väger bara 215 g. Den tunna och ventilerande ovandelen i ett stycke gör att skon ser lätt och snabb ut.

Tävlingsspecifik passform

Komfort vid hälen och vristen där du behöver det och smarta silikonapplikationer på innersulan och skosnörena ger perfekt passform inuti skon. Ingen glidning och ingen friktion, inte ens under ett helt maratonlopp.

  • Bäst för: Lättvikt, Landsvägslöpning, maraton och landsvägslöpning
  • Vikt: 215 g (US M 8,5)
  • Dropp: 9 mm
  • Stackhöjd: 37 mm/28 mm
  • Pris: 3199,00 kr

Nya spikskor från On – Cloudspikes

Tillsammans med Cloudboom Echo 3, presenterar On också banbrytande spikskor för att dominera friidrottstävlingar över hela världen. Cloudspike 1500m och 10000m, som utvecklats i nära samarbete med On’s OAC-idrottare, har nu också lanserats.

on cloudspike 10000 m spikskor

Cloudspike 10000m, On:s långdistansspiksko, integrerar de banbrytande CloudTec® och Helion™ HF hyperfoam med en fullängds, skedformad Speedboard® tillverkad av glasfiber, vilket möjliggör ihållande höghastighetsprestanda.

Under foten finns sex avtagbara spikar och en hälkappa som griper tag i ytan och ger utmärkt grepp. Varje spik har inskriptionen “Designad och utvecklad i Zürich. Testad i Boulder och St. Moritz”, vilket visar den omfattande testprocessen i samarbete med OAC-idrottare.

On cloudspike 1500 m spikskor

För medeldistanstävlingar är Cloudspike 1500m byggd med de mest avancerade materialen för att hålla vikten under 140 gram. Den kombinerar On’s signatur CloudTec® och Helion™ HF hyperfoam med en Speedboard® i kolfiber. Under foten finns fem löstagbara spikar på en hästskoformad platta för utmärkt grepp på banan.

Både Cloudboom Echo 3 och Cloudspikes är utformade för blixtsnabb hastighet utan att ge avkall på komforten. De är till för idrottare som strävar efter att överträffa sin potential och behöver utrustning som är redo att klara av det.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *