Oakley har lanserat 2024 MUZM Sub Zero N sportglasögon: Återupplivar 90-talets innovation med modern känsla

Oakley 24 muzm subzero sportglasögon

Oakley® har lanserat sin senaste innovation, 2024 MUZM Sub Zero N, som blandar arkivdesign med futuristisk estetik för att omdefiniera glasögonens excellens. Sub Zero-silhuetten har sitt ursprung som en kultklassiker från 90-talet och gjorde sitt avtryck i Oakleys historia genom den ikoniska Max Fearlight-reklamen från 1992 och satte tonen för varumärkets identitet i över tre decennier.

Det är ingen tvekan om vilket märke som dominerar marknaden för sportglasögon. Det gäller också produktinnovation inom området. Det är också Oakley som dominerar min lista över bästa solglasögon för löpning inte minst tack vare deras utmärkta kvalitet och produktdesign. När man köper ett par solglasögon från Oakley är man garanterad högsta kvalitet – solglasögon som håller många år för slitage.

Det är också tydligt att sportglasögon blivit allt hetare inte endast bland idrottare, utan även i modevärlden har större överdimensionerade solglasögon fått en allt större plats och där har sportsglasögon sin givna plats.

Nu har ännu en ny modell släppts på marknaden när nya 2024 MUZM Sub Zero N släppts.

2024 MUZM Sub Zero N – En blandning av arv och innovation

Oakley har lanserat 2024 MUZM Sub Zero N sportglasögon: Återupplivar 90-talets innovation med modern känsla

I en ny varumärkesfilm med Oakley-atleten Lucas Braathen återupplivas de legendariska Sub Zero-glasögonen från Max Fearlight och utvecklas till Sub Zero N-modellen, som överbryggar nostalgi från det förflutna med banbrytande design.

Design och egenskaper

Oakley 2024 MUZM Sub Zero N sportglasögo

MUZM Matte Grey Smoke Sub Zero N har tillverkats med stor omsorg och är en hyllning till Max Fearlights kreativa arv. Dess utmärkande egenskaper inkluderar en lätt, enkel kontinuerlig konturlinsdesign som väger under 20 gram, prydd med den sällsynta “N” linsskärningen och distinkt färgbehandling. Det ikoniska vita Oakley-varumärket från Fearlights era är troget återinfört, vilket inkapslar varumärkets historiska essens.

Sub Zero N är försedd med Plutonite®-linser med Prizm™ Snow Torch Iridium®-teknik och garanterar oöverträffad synskärpa i olika miljöer. Ytterligare modeller som Burn Brush med Tungsten-linser och Carbon Fiber med svarta linser erbjuder ytterligare anpassningsmöjligheter, var och en med unika färgbehandlingar och Prizm Matte-linser för en förbättrad visuell upplevelse.

Oakley 2024 MUZM Sub Zero N sportglasögo

Varje köp inkluderar en microbag och en anpassad Oakley Muzm™ box sleeve för extra exklusivitet.

Hyllar Oakleys arv

Oakley 2024 MUZM Sub Zero N sportglasögo

MUZM-kollektionen hedrar Oakleys banbrytande arv genom att återuppliva ikoniska designer från arkiven med moderna innovationer. Tillsammans med Sub Zero N återintroducerar kollektionen klassiker som Eye Jacket, Racing Jacket och Mars X-Metal Leather, och fortsätter att definiera Oakleys kulturella påverkan över generationer.

Tillgänglighet

2024 MUZM Sub Zero N finns nu tillgänglig globalt, både i Oakley-butiker och hos återförsäljare. Dessa sportglasögon markerar ett nytt kapitel i varumärkets historia av att flytta fram gränserna för glasögondesign.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *