Nu har nya Nike Pegasus 41 lanserats – Här är alla nyheter på skomodellen

Nya Nike Pegasus 41 löparskor

Idag kommer nya Nike Pegasus 41 ut på marknaden. Här tar jag fram allt du behöver veta om Nike Pegasus 41, med exakt lanseringstidpunkt och alla uppdateringar på den nya skomodellen.

Vilken löparsko är mest populär på marknaden? När jag analyserat Google-sökningar via verktyg som Google Keyword Planner, Ahrefs och Answerthepublic finns det en modell som sticker ut från mängden. Nike Pegasus har en längre tid legat i topp bland löparskor och det beror kanske främst på dess mångsidighet. Detta är en skomodell som kan användas både till löpning och gymmet.

Den är även väldigt stilig att använda till vardags. Det är också en av de mest hållbara och prisvärda bland alla löparskor av hög kvalitet på marknaden.

Allt detta bidrar till att göra modellen Nike Pegasus så populär. Att den har en stor skara av lojala användare visar också det intresse som alltid finns för skomodellen inför varje ny lansering.

Nya Nike Pegasus 41 uppdateringar

Nya Nike Pegasus 41 löparskor uppdateringar

Nike Pegasus 41 har flera anmärkningsvärda uppdateringar. Bland annat är det nya ReactX-skummaterialet i mellansulan 13 % mer responsivt än tidigare React-teknik. Även dubbla Air Zoom-enheter bidrar till bättre energiåtergivning samtidigt som skon blivit lättare.

Skon har även en uppdaterad ovandel där ett nytt specialdesignat meshlager minskar vikten och ökar ventilationen.

Ytterligare förbättringar är att Pegasus nu har en ännu högre sula än Pegasus 40 och det nya skummaterialet ReactX har 43 % mindre koldioxidpåverkan* än React.

Viktiga funktioner på Nike Pegasus 41

  • Uppdaterad ovandel i specialdesignad mesh som andas
  • Mellansulan i ReactX-skummaterial omsluter Air Zoom-enheterna i framfoten och hälen för ett energiskt steg.
  • Gummisulan med klassiskt våffelmönster ger grepp och flexibilitet
  • Mjuk hälkappa, plös och innersula för en säker och bekväm passform
  • Vikt: Cirka 251 gram (storlek 39 för kvinnor)
  • Dropp från häl till tå: 10 mm
  • MR-10-läst – samma som Pegasus 40

Nike Pegasus 41 lanseringstidpunkt

Nike Pegasus 41 lanseringstidpunkt

Nike Pegasus 41 lanseras globalt idag den 5:e juni 2024 och i Sverige kan du köpa skomodellen på Nike Sveriges hemsida från klockan 10:00.

Varför välja Nike Pegasus 41 löparskor

Varför välja Nike Pegasus 41 löparskor

Som nämnt är Nike Pegasus 41 en väldigt mångsidig löparskor och ett bra val för dig som vill ha en sko som både kan användas till löpning och på gympass. Du kan även med fördel använda den i jobbet eller till vardags med dina vanliga kläder.

Designen är som alltid stilig och minimal, till skillnad från många av de modeller som numera lanseras. Det finns en stark trend med bulkiga och tjocka sulor på löparskor och detta kan ibland göra att löparskorna inte riktigt passar till vardagsplagg.

Med uppdateringarna på den senaste modellen Nike Pegasus 41 har modellen även fått nya egenskaper som gör den skönare att springa i. Allt detta gör att Nike Pegasus nu är en bättre löparsko än någonsin tidigare.

*Nike ReactX-skummaterialet är bra för både planeten och din prestation. Det minskar mellansulornas koldioxidavtryck med minst 43 % på grund av mindre energiförbrukning i tillverkningsprocessen jämfört med tidigare Nike React-skummaterial. ReactX:s koldioxidavtryck baseras på en bedömning av hela livscykeln av PRé Sustainability B.V. och Intertek China. Andra komponenter i mellansulan, t.ex. Air-enheter, plattor eller övrigt skummaterial bedömdes inte.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *