Nya Flowgun PRO 2.0 är här – Bäst-i-test vinnaren har uppdaterats!

flowgun pro ny massagepistol 2021

Den flerfaldigt “bäst-i-test”-vinnaren Flowgun PRO har precis förnyats och blivit ännu bättre. Om du vill optimera återhämtningen och prestera bättre är nya Flowgun PRO 2.0 ett utmärkt val. Detta är nämligen Flowlifes kraftfullaste massagepistol någonsin.

Flowgun PRO 2.0 har en innovativ design och kraftfull motor och utformad för att du ska nå dina mål. Oavsett om du vill förenkla din vardag eller idrottssatsning.

flowgun pro nyhet massagepistol bästa november 2021

Flowgun PRO 2.0 har uppgraderats med både en ny trycksensor och ett helt nytt automatläge. Den har en kraftfull, men tystgående, motor som tillåter upp till 16kg tryckkraft och hela 3200 slag per minut. Detta är anmärkningsvärda siffror som får de flesta andra massagepistoler på marknaden att blekna i jämförelse. Den har också hela 5 timmar batteritid, som även det är klart längre än de flesta andra massagepistoler i proffsklassen.

flowgun pro bästa massagepistol november 2021

Normalpriset för Flowgun PRO 2.0 ligger på 3990 kronor, men till Black Week har priset sänkts till 2990 kronor. Inte dåligt att få tag på en nylanserad produkt till reapris genast.

Flowgun GO – nylanserad lillabror

Redan några veckor innan lanserades även en uppdaterad av Flowgun GO. Även denna massagepistol har uppdaterats med både ett stilfullare yttre och ett ännu mer teknologiskt inre.

flowgun go ny massagepistol November 2021

Den “bäst-i-test”-vinnande massagepistolen Flowgun GO har uppgraderingar som en trycksensor, ljusindikator och ett helt nytt automatläge. Även denna massagepistol erbjuder en behandling i världsklass, var och när du vill.

flowgun go nya massagepistoler november 2021

Flowgun GO 2.0 kommer i två olika färger, välj mellan en grön eller en blå massagepistol när du vill förbättra din återhämtning och prestationsförmåga. Med 5 vibrationsnivåer, 6 olika massagehuvuden och upp till 3200 slag per minut kan massagepistolen stimulera bindväv, öka blodcirkulation och frigöra triggerpunkter.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *