Nya Craft Pacer: Den mest bekväma löparskon från märket hittills

Nya Craft Pacer löparskor

Craft har nu lanserat Pacer, en löparsko som kombinerar exceptionell komfort med avancerade funktioner. Denna sko är speciellt framtagen för att leverera en överlägsen respons och stabilitet, oavsett om du springer långa distanser, snabba intervaller eller något däremellan. Här är allt du behöver veta om nya Craft Pacer löparskor.

Om det är något som jag kan anmärka på hos några av Craft Sportswears tidigare löparskor, så är det att mellansulan känts aningen stum. Det verkar man nu att ha adresserat med nya Pacer.

Tack vare en specialanpassad, lite mjukare version av Px Foam™ i mellansulan, erbjuder Pacer inte bara responsiv stötdämpning utan också en mjukare landning som skonar fötterna. Detta gör skon idealisk för både daglig träning och mer krävande pass, där komfort och prestanda går hand i hand.

Med både denna lansering och Craft Xplor som även den lanserades nyligen har märket tagit fram två riktigt intressanta löparskor redan i år. Något som ytterligare stärkes Crafts position som märke även bland löparskor. Som bekant har Craft redan en längre tid varit starka bland löparkläder.

Lätthet och grepp för varje steg

Nya Craft Pacer löparskor

Pacers design är både lätt och energigivande, utrustad för att maximera “studs” och främja en effektiv löpsteg framåt. Dess minimalistiska yttersula, dekorerad med ett hexagonmönster, säkerställer ett robust grepp på diverse underlag.

Nya Craft Pacer löparskor egenskaper

Därtill bidrar ovandelen, framställd av ett lätt, ventilerande material, till en passform som både är omslutande och stabil. Detta gör Pacer till det självklara valet för löpare som eftersträvar en snabb, smidig och tillförlitlig sko för användning varje dag.

Miljövänlig innovation med Px Foam™

Nya Craft Pacer löparskor

Precis som flera andra märken på marknaden har även Craft en större fokus på miljörelaterade frågor, där allt fler material som skall minska deras miljöpåverkan används.

Pacer är inte bara en framsteg inom löpning, utan också ett steg mot en mer hållbar framtid. Px Foam™, det banbrytande materialet i mellansulan, är både ultralätt och miljövänligt.

Nya Craft Pacer löparskor specifikationer

Tillverkat genom en process som är skonsam för miljön och fri från skadliga kemiska tillsatser, är detta material dessutom helt återvinningsbart. Med sin låga densitet och 20% lägre vikt jämfört med traditionell EVA, erbjuder Px Foam™ en oslagbar kombination av flexibilitet och responsiv stötdämpning, optimal för långvarig och intensiv löpning.

Specifikationer

  • Ovandel: Högpresterande mesh av 50% återvunnet material
  • Mellansula: Px Foam™ för exceptionell följsamhet och respons
  • Design: Ergonomiskt formad för minskad vikt och ökad komfort
  • Vikt: Anges i gram för storlek UK5 (exakt vikt ej specificerad)
  • Mått: Häl på 39 mm, framfot på 33 mm
  • Drop: 6 mm
Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *