Nu har nya Craft Xplor lanserats – Den ultimata hybridlöparskon för alla terrängtyper

nya craft xplor löparskor

Craft Sportswear har många intressanta modeller av löparskor på gång just nu. Märket har tidigare varit mest känd för sina snygga träningskläder av hög kvalitet, men nu visar man att man även på allvar gett sig in i leken gällande löparskor. En ny modell som nu lanserats är Craft Xplor, en terrängsko som utmärker sig inte minst för dess mångsidighet.

Crat Xplor är designad för att möta behoven hos både elitidrottare och vardagsmotionärer. Med en unik förmåga att hantera olika typer av terräng, erbjuder Xplor en oslagbar mångsidighet inspirerad av hybridkonceptet hos gravelcyklar. Denna sko är utformad för att ge bästa möjliga upplevelse, vare sig du löper på slät asfalt eller använder dem som terrängskor på utmanande skogsmark.

Ytterligare en intressant modell av löparskor som nyss lanserats är Craft Pacer som jag kommer att skriva om lite senare.

Innovativ design inspirerad av cykling

nya craft xplor löparskor 2024

Xplors design är hämtad från den mångsidiga världen av gravelcykling, vilket ger den egenskaper som är optimala för både landsvägs- och terränglöpning. Denna högfunktionella löparsko skiljer sig från mängden genom sin Vittoria™-yttersula, som erbjuder exceptionellt grepp på diverse underlag.

För att maximera komforten är mellansulan tillverkad av en mjukare variant av det högresponsiva Px Foam™, och den har en ovandel i mesh som inte bara säkerställer effektiv ventilation utan också stödjer foten under löpning.

Detaljerna som Gör Skillnaden

nya craft xplor löparskor egenskaper

Nya Craft Xplor har alltså några detaljer som skiljer den från mängden gällande löparskor. Här är de främsta:

Px Foam™: En revolution inom stötdämpning

Px Foam™, ett miljövänligt och ultralätt material, används i mellansulan för att erbjuda överlägsen stötdämpning och flexibilitet. Tillverkat genom en miljövänlig process utan skadliga kemiska tillsatser, är detta material inte bara lätt utan också 100% återvinningsbart.

nya craft xplor löparskor 2024

Dess låga densitet, kombinerat med exceptionell responsivitet, gör Px Foam™ till det ideala valet för långdistanslöpare som söker efter långvarig komfort och prestanda.

Vittoria™ Yttersula: Grepp och slitstyrka

Yttersulan, framtagen i samarbete med den ledande cykeldäckstillverkaren Vittoria, erbjuder oöverträffad slitstyrka och grepp på alla underlag. Detta samarbete har resulterat i en yttersula med unika mönster som inte bara förbättrar skons greppförmåga men även dess förmåga att anpassa sig till olika typer av terräng, från asfalt till skogsmark.

Craft Xplor tillgänglighet och pris

nya craft xplor löparskor 2024

Med en vikt på endast 300 gram för storlek UK8, och en häl-till-tå drop på 6 mm, balanserar Xplor perfekt mellan komfort och prestanda. Craft Xplor är nu tillgänglig på Craft Sportwears hemsida till ett pris på 1700 kronor.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *