Nu har nya Craft Endurance 2 lanserats – Förbättrad prestanda på den populära mängdskon

Nya Craft Pacer 2 löparskor 2024

Craft har nyligen lanserat den senaste versionen av sin populära löparsko, PRO Endurance, nu under det nya namnet Craft Endurance 2. Denna uppdaterade modell har genomgått noggranna justeringar för att erbjuda förbättrad fart och ökad ventilation, vilket gör den idealisk för långa löprundor. Med en mellansula av det innovativa Px Foam™, erbjuder skon en kombination av explosivt frånskjut och mjuk landning, vilket säkerställer hög komfort och effektivitet i varje steg.

Craft Sportswear har varit aktiva med nya lanseringar denna vår. Nyligen lanserade man två intressanta modeller i deras mest bekväma skomodell hittills i form av Craft Pacer. Även trail/hybridskor Craft Xplor har kommit ut på marknaden under våren.

Tekniska förbättringar för optimal prestanda

nya craft pacer 2 löparskor 2024

Endurance 2 har en nydesignad ovandel i ventilerande och elastisk mesh, som anpassar sig sömlöst efter fotens rörelser för att stödja en mer effektiv löpteknik. Den aerodynamiska formen bidrar också till att öka löparens tempo, vilket gör skon till ett utmärkt val för både elitidrottare och motionärer.

Denna sko är speciellt anpassad för användning på asfalt och i lättare trail-terräng.

Px Foam™: Revolutionerande Material i Mellansulan

Px Foam™ är ett miljövänligt och ultralätt material som används i Endurance 2:s mellansula för att erbjuda oöverträffad responsiv stötdämpning och flexibilitet. Tillverkat i en process som är skonsam för miljön och utan kemiska tillsatser, är detta material inte bara bättre för löparens prestationer men också för planeten.

Med en vikt som är 20% lättare än traditionellt EVA, gör Px Foam™ skon idealisk för långa och krävande löppass. Craft Endurance 2 fortsätter att vara valet för Craft Elite Run Team, både under träning och tävling, tack vare dess höga prestanda och komfort.

Föregångaren PRO Endurance har tidigare utsatts till bästa långdistanssko av Outside Magazine, vilket bekräftar modellens kvaliteter.

Hållbarhet och Design

I linje med Crafts åtagande för hållbarhet, är ovandelen och skosnören på Endurance 2 tillverkade av 50% återvunnet material. Denna sko väger endast 215 gram för storlek UK5 och har en häl-till-tå drop på 9 mm, vilket ger en balanserad och stödjande löpupplevelse.

Med dessa uppdateringar bevisar Craft återigen sitt engagemang för innovation och hållbarhet i sportutrustning, och Endurance 2 är redo att ta dig längre på dina löprundor med oöverträffad komfort och stil.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *