Ny som löpbandsexpert hos Advized

De som följt min blogg och min träning vet att jag i rätt många år nu gjort en stor del av uppbyggnadsträningen på löpband. Även när vädret tillåtit löpning ute har jag ofta använt mig av löpband för att få mer mental hårdhet till att köra längre tempopass i högre farter.

Allt detta nötande på olika löpband har gjort att jag också fått rätt klar bild av vad som enligt mig kännetecknar ett bra löpband. Det är i rollen som löpbandsexpert som jag nu klivit in hos konsumentrådgivningssajten Advized och sammanställt en lista över några av de bästa löpbanden som finns i olika prisklasser ju nu.

Till listan över de bästa löpbanden kommer man på följande länk hos Advized.

Jag får en liten slant ifall ni klickar på länken, men alla åsikter i listan är såklart mina egna.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *