Nike lanserar innovativa kläder och skor för mammor

Ny Nike träningskollektion för gravida mammor

I en betydande expansion av sina produktlinjer har Nike introducerat nya prestationsorienterade kläder och skor som är särskilt utformade för att stödja kvinnor under graviditeten och efter förlossningen. Erbjudandena inkluderar en pumpkompatibel sport-bh och en lättskött promenadsko, vilket understryker Nikes åtagande att stödja kvinnor i alla skeden av livet.

Det är tydligt att flera framträdande märken satsar allt mer på att ta fram sportprodukter inriktade på kvinnor just nu. Inom sportbranschen har vi visserligen en längre tid haft skilda kläder och skor för män och kvinnor, men nya innovationer tas nu fram i allt snabbare takt för att göra dessa mer ändamålsenliga för kvinnor.

Tidigare har både Adidas och Nike tagit fram löparskor som är speciellt utformade enligt kvinnliga behov utifrån omfattande studier. Hit hör bland annat adidas Rise och Nike Motiva. Nu kommer ytterligare en kollektion från Nike med både kläder och skor som är inriktad på gravida kvinnors behov.

Nike (M) Swoosh BH: Skräddarsydd för amning och komfort

Ny Nike (M) Swoosh BH 2024: Skräddarsydd för amning och komfort

Den nyligen presenterade Nike (M) Swoosh Bra är designad med mödrars unika behov i åtanke. Med justerbara kupor som rymmer bärbara bröstpumpar och egenutvecklad hårdvara som möjliggör individuella bandjusteringar, syftar denna behå till att ge en optimal balans mellan komfort och stöd.

BH:n innehåller också ett speciellt fukthanterande material som kallas Nike Leak Protection: Breast Milk, som är utformat för att förhindra synliga läckage och ge aktiva mammor sinnesro.

Nike förstår de dynamiska förändringar som en mammas kropp genomgår och har därför utrustat Swoosh Bra med justerbar kupkapacitet och ett flexibelt band som expanderar med magen. Designen inkluderar vadderade skumband för att lindra tryckpunkter och meshlager för att säkerställa ventilation och stöd under fysisk aktivitet.

Ny Nike (M) Swoosh BH 2024: Skräddarsydd för amning och komfort

Nike Reina EasyOn skor för mammor

Nike Reina EasyOn skor för mammor

Nike Reina EasyOn är Nikes första sko som är designad för blivande och nyblivna mammor och som tar itu med de specifika utmaningar som finns under och efter graviditeten. Skon har en Nike My-Fit Sockliner, som gör att användarna kan justera bredden för att ta hänsyn till fotsvullnad, ett vanligt problem under graviditeten.

Nike Reina EasyOn skor för mammor

Reina EasyOn är utformad för att ge stöd och vara lätt att använda. Den handsfree designen, den stödjande plattan och den bredare sulan med våffeltraktion förhindrar trötthet i foten och förbättrar stabiliteten, vilket gör den idealisk för aktiviteter med låg belastning och daglig användning.

Utökning av Nike (M) kollektionen

Vid sidan av Nike (M) Swoosh Bra och Nike Reina EasyOn Shoe förbättrar Nike även sin Nike (M)-kollektion. Denna expansion inkluderar en ny klänning och uppdateringar av linnen, toppar, shorts och tights, alla designade med mödrars behov i åtanke.

ny Nike kollektion för mammor

Kollektionen är en del av Nikes bredare initiativ för att tillgodose alla aspekter av en mammas livsstil, från avslappnad komfort till aktiva kläder.

Förutom fysiska produkter har Nike åtagit sig att stödja mammor genom digitala upplevelser. Appen Nike Training Club kommer att utöka sitt utbud av mammainspirerade träningspass och erbjuda nya program som är skräddarsydda för mammors unika träningsbehov.

Tillgänglighet

ny Nike kollektion för mammor

Nike (M) Swoosh Bra och den utökade Nike (M)-kollektionen finns för närvarande tillgängliga på nike.com och i utvalda butiker. Nike Reina EasyOn-skon kommer att lanseras i maj och finns också tillgänglig via Nikes webbplats och utvalda butiker.

Nikes engagemang för innovation för mammor speglar en förståelse för de specifika utmaningarna och behoven hos denna viktiga kundgrupp. Genom att utveckla produkter som tillgodoser dessa behov vill Nike göra det möjligt för mammor att upprätthålla sin aktiva livsstil på ett bekvämt och stilfullt sätt.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *