New Balance Fresh Foam X Balos V1 – Här är allt vi vet om den nya skomodellen

New Balance Fresh Foam X Balos V1 lanseringsdatum och pris

New Balance Fresh Foam Balos är en ny kommande skomodell som bygger vidare på arvet från 1080-modellen. På basen av bilder som finns på skon ser detta ut att bli en av de mest dämpade löparskor – en sko med rejäl responsivitet och energiåtergivning. Här är New Balance Fresh Foam X Balos V1 lanseringsdatum och allt vi vet om funktionerna på den nya skomodellen.

New Balance Fresh Foam X Balos V1 lanseringsdatum och pris

New Balance Fresh Foam X Balos V1 kommer att lanseras i augusti 2024 och har en prislapp på 200 USD när den släpps. I jämförelse med de flesta andra premium löparskor som släpps på marknaden kan detta klassas som en skälig prislapp, men för New Balance är detta i premiumskiktet.

Med andra ord har New Balance en av de mest prisvärda löparskorna på marknaden just nu.

Nya New Balance Fresh Foam X Balos V1 funktioner

Balos står i spetsen för Fresh Foam-kollektionen och är utvecklad för idrottare som vill öka sin snabbhet, med en Peba-baserad sammansättning för ökad responsivitet och energiåtergivning. Den här skon är utformad som den ultimata prestandaskon i Fresh Foam-serien och ger en dynamisk och energisk löpupplevelse.

Balos har en ny design som kombinerar ny strukturell geometri med Peba-skum för en levande och engagerande löpning. Till skillnad från konventionella prestationsskor har Balos en plattfri design som prioriterar en naturlig fotrörelse samtidigt som den levererar den spänst och responsivitet som löparna önskar.

Designen har en uttalad rocker med en märkbar kurva, tillsammans med en lateral rocker för att underlätta en smidig övergång från häl till tå, vilket driver löparna framåt. Balos har också en exceptionell mjukhet under foten, vilket ger benskydd och bibehållen komfort över olika distanser.

Om 1080-serien från New Balance

new balance bästa löparskor 2024

New Balance 1080-serien är en mycket respekterad serie löparskor som är kända för sin mjuka dämpning, smidiga övergångar och bekväma vardagliga löpupplevelse. De vänder sig till neutrala löpare som söker en pålitlig daglig träningssko för maraton, halvmaraton, lätta löprundor och återhämtningsrundor.

Fresh Foam X 1080 v13 är den senaste versionen i 1080-serien. Denna skomodell har en uppdaterad Fresh Foam X-mellansula för ännu mjukare stötdämpning och en förfinad ovandel i mesh för bättre andningsförmåga.

Detta är en av de mest populära löparskorna i USA och blev snabbt en storsäljare efter att den lanserades i slutet av 2023.

Viktiga egenskaper på New Balance 1080-serie:

new balance bästa löparskor 2024
  • Fresh Foam mellansula: Den karakteristiska Fresh Foam-tekniken ger en mjuk och följsam landning och responsiv återfjädring, vilket ger en balans mellan komfort och energiåtergivning.
  • Ovandel i konstruerad mesh: Ovandelen andas och är lätt och ger en åtsittande, säker passform utan att ge avkall på komforten.
  • Datadriven design: New Balance använder insikter från idrottare och biomekaniska data för att finjustera passformen, känslan och prestandan i varje iteration.
  • Hållbar konstruktion: 1080s är byggda för att hålla länge och har högkvalitativa material som tål påfrestningarna vid regelbunden träning.

Läs också: New Balance SC Elite V4 – den nya superskon från märket

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *