New Balance presenterar nya Fresh Foam X 1080 v13

nya New Balance Fresh Foam X 1080 v13

New Balance har nu lanserat Fresh Foam X 1080v13, den senaste medlemmen i deras uppskattade Fresh Foam X-kollektion. Den här skon är ett bevis på New Balances engagemang för dem som älskar att springa. Med förbättrad mjuk dämpning och fokus på högsta komfort lovar Fresh Foam X 1080v13 att tillgodose varje löpares steg.

Fresh Foam-linjen från New Balance introducerades som en banbrytande teknik för att erbjuda en optimal balans mellan komfort och prestanda för löpare. Med en unik skumstruktur ger Fresh Foam en responsiv och mjuk känsla under foten utan att kompromissa med stöd eller hållbarhet.

Nu har en ny modell av deras populära Fresh Foam X 1080-linje lanserats och finns tillgänglig även för svenska löpare.

Uppdateringar på nya New Balance Fresh Foam X 1080 v13

nya New Balance Fresh Foam X 1080 v13

Med insikter från New Balance Sports Research Lab har skon en nydesignad yttersula. Den nya konfigurationen ökar styvheten i framfoten och ger en förfinad rocker för att jämna ut övergången från ett steg till nästa, så att löparen enkelt kan hitta sin unika rytm.

Den nya modellen nöjer sig inte med komfort, utan är har även förbättringar för prestanda. Den har en ökad dämpning, vilket ger en lättviktskänsla. Detta, i kombination med skumkompositionen och en förhöjd stapelhöjd i mellansulan, ger en oöverträffad löpupplevelse oavsett distans.

nya New Balance Fresh Foam X 1080 v13

Fresh Foam X 1080v13 återspeglar New Balances etos som ligger i skärningspunkten mellan sport och livsstil, och handlar inte bara om prestanda. Den nyutvecklade meshdesignen, komplett med reflekterande detaljer, ger en strukturerad passform som är lika lämplig för ett maratonlopp som för daglig användning.

Danny Orr, General Manager för Tech Running på New Balance, säger följande om lanseringen:

“Fresh Foam X 1080v13 är en blandning av forskning, design och innovation. Vi är medvetna om dess status som en av våra mest eftertraktade löparskor och har gett den en designöversyn för att förbättra komfort, stötdämpning och dess övergripande estetiska tilltal. Den är utformad för att uppfylla kraven från många olika löpare.”

nya New Balance Fresh Foam X 1080 v13

Fresh Foam X 1080v13 finns nu tillgänglig bland annat på New Balance svenska sida och har ett pris på 2100 kronor.

Läs också: Löparskor med bäst dämpning

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *