New Balance Fresh Foam X 860v14 – Den perfekta löparskon för långvarig komfort och stabilitet

New Balance Fresh Foam X 860v14 - Den perfekta löparskon för långvarig komfort och stabilitet

New Balance Fresh Foam 860v14 är en riktig klassiker bland löparskor som är skapad med fokus på långvarig tillförlitlighet och bekväm komfort för alla löpdistanser. Med sin avancerade teknologi och högkvalitativa material är den ett självklart val för löpare som söker både stabilitet och dämpning.

Bland New Balance löparskor är modellen Fresh Foam X 1080 den mest populära, men Fresh Foam 860 kommer inte långt efter – speciellt bland damer. Denna har genom åren blivit populär bland annat för sin design och mjuka dämpning. En mångsidig skomodell som är bra både för löpning och gympass.

Nya New Balance Fresh Foam X860 v14 egenskaper

Nya New Balance Fresh Foam X860 v14 egenskaper

Det finns några funktioner på nya New Balance Fresh Foam X860 v14 som sticker ut från mängden. Här är några av dessa:

Fresh Foam X-teknologi

Skons mellansula är utrustad med Fresh Foam X, ett innovativt skum som innehåller cirka 3 % biobaserade material. Detta skum ger en av de mest dämpande upplevelserna New Balance någonsin har erbjudit, vilket säkerställer otrolig komfort under hela löpturen.

Nya New Balance Fresh Foam X860 v14 egenskaper

Materialet Fresh Foam har funnits med en längre tid hos New Balance löparskor och enligt mig är det ett av de bästa materialen för dämpning i mellansulan på marknaden. Till en början kändes det enligt mig aningen stumt vid löpning, men numera ger det bättre responsivitet.

En annan fördel med de flesta löparskor från New Balance är materialet i yttersulan som bidrar till att ge en bra känsla i löpningen tack vare mjukheten.

Stability Plane för optimal prestanda

Nya New Balance Fresh Foam X860 v14

New Balance Fresh Foam X860 v14 erbjuder också bra stabilitet tacka vare dess Stability Plane-teknologi. Om du som löpare behöver hjälp mot pronation är detta en modell att beakta då denna teknologi håller foten på plats utan att kompromissa med dämpningen och komforten.

Detta gör att foten kan hålla sig bekväm och välbalanserad, även under längre sträckor.

Med en rocker-profil underlättar 860v14 en mer effektiv framåtdrivande rörelse i löpningen, vilket minskar belastningen på fötter och leder. Skon är dessutom godkänd av American Podiatric Medical Association (APMA), vilket intygar dess kvaliteter för fotens hälsa.

New Balance Fresh Foam X860 v14 specifikationer

New Balance Fresh Foam X860 v14 väger 306,5 gram och den erbjuds tre olika bredder, standard, bred eller X-wide. Med andra ord är detta också en bra skomodell för dig med breda fötter. Vid lanseringen erbjudes två olika färger både för herrar och damer.

Priset är 1.900,00 kronor för skomodellen.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *