Nätstrul

Jag måste börja med att än en gång kritisera Anvia då vi än en gång har problem med vårt Wifi hemma. Man skulle ju tro att det vore möjligt att använda nätet utan ständiga störningar med tanke på vad man betalar varje månad för tjänsten.  Nu hamnar jag igen att använda det mindre bekväma alternativet surfplattan för att skriva inlägget. Det var dagens “känga”, i övrigt har träningen fortsatt med ett löppass igår och ett gympass idag.

PicsArt_1382031260170

Igår blev det totalt 11 km löpning på rätt tröga ben. Det är nog riktigt tur för min del att jag inte har några tävlingar inplanerade den närmaste tiden med tanke på hur det känns just nu. Å andra sidan har jag heller inte gjort så mycket för att hjälpa benen på traven.  Jag har t.ex. inte stretchat en enda gång efter Berlin och massage har jag heller inte bemödat mig att gå på efter maratonloppet.

Ikväll var det tänkt at jag skulle avlasta benen med lite spinning. Jag blev dock lite sen från jobbet och orkade inte riktigt ta mig till den timme som började 17.30. Istället blev det ett kort löppass på 30 minuter på löpband med styrkträning efteråt.

Imorgon blir det en vilodag. 6 träningspass får räcka för den första riktiga träningsveckan då jag planerat in ett lite längre distanspass på lördag och ett träningspass även på söndag.

PicsArt_1382031185651
Första snön föll idag. Känns väl sådär…

PicsArt_1382031124068
Lunch vid Fondis idag. Som lunchställe är Fondis riktigt bra, däremot är jag inte lika imponerad av deras meny i övrigt.

PicsArt_1382031340643
Nu om någonsin är det en bra tidpunkt att äta plättar. Det blev några portioner till efterrätt idag. 🙂

Join the Conversation

2 Comments

    1. says: Benny

      Det är Wasa Sports Club. Jag skulle inte tro att de har foamrollers där, men å andra sidan är det heller inget jag förväntar mig av ett gym då jag kan sköta den biten hemma.

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *