Adidas lanserar ny stjärnfylld Sportswear-kollektion – Adidas Z.N.E

Adidas Z.N.E kollektion Jenna Ortega

Adidas har precis presenterat sin nya, komfortorienterade Z.N.E.-kollektion, en produkt från den nya Sportswear-etiketten. Kollektionen, som innehåller huvtröjor, träningsbyxor, t-shirtar och shorts, är tillverkad av unika material som AEROREADY-teknik och fyrvägsstretch, vilket ger högsta komfort och en minimalistisk, distraktionsfri design perfekt för vardagsbruk.

En stjärnspäckad grupp, inklusive skådespelaren och producenten Jenna Ortega, modellen Hoyeon, Manchester Uniteds forward Alessia Russo, OS-mästaren Melanie Leupolz och Minnesota Timberwolves shooting guard Anthony Edwards, var de första som presenterade kollektionen för allmänheten.

De bär inte bara dessa bekvämlighetslooks, utan betonar också hur kläderna hjälper dem att stanna kvar i nuet, oavsett om de hejar på sitt landslag, njuter av livemusik eller bara kopplar av med en TV-serie.

Adidas Z.N.E Jenna Ortega

Ortega, som själv är ett livslångt fotbollsfan, säger: “Den senaste kollektionen från Sportswear, Adidas Z.N.E., är perfekt för alla sportevenemang – bekväm och lätt att ta på sig.”

Med Adidas AEROREADY-teknik

Adidas Z.N.E Alessia Russo

Samtidigt som den nya kollektionen behåller Adidas Sportswears DNA med komforten i fokus, mixas originaldesignen om med Adidas AEROREADY-teknik och diskreta men ändå moderiktiga funktioner.

Den avskalade estetiken, perfekt för individualistiska stilar, finns i olika kombinationer. Bland höjdpunkterna i kollektionen finns en helvit Z.N.E. Premium Full Zip och Z.N.E. Premium Pants som stolt visar landslagets vapensköld, och en avslappnad Full Zip-hoodie för män med en matchande Z.N.E. Leggings för kvinnor.

Adidas Z.N.E Hoyeon

Inför damernas fotbolls-VM innehåller kollektionen också ett Federation Expression, skräddarsytt för att hålla idrottarna fokuserade och distraktionsfria när de kliver ut på planen för att representera sina nationer.

Tricia Shumavon, VP Product Apparel på Adidas, säger om den nya kollektionen: “Vi ville skapa en kollektion som ger fansen en upplevelse där komforten kommer i första hand.” Hon tillade att kollektionen erbjuder snygg komfort för en rad olika tillfällen utöver sport.

Adidas Z.N.E Hoyeon

Hoyeon, ett av kollektionens ansikten utåt, berättade att Z.N.E.-kollektionen passar bra ihop med hennes minimalistiska personliga stil. “Varje plagg är enkelt och mångsidigt och kan användas för olika årstider och tillfällen, oavsett om jag är på inspelning eller på konsert”, säger hon.

Den nya Z.N.E.-kollektionen från Adidas Sportswear lanseras i hela världen den 27 juni på Adidas webbplats, i butiker och via Adidas-appen.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *