Live Shopping hos Flowlife denna fredag!

massagepistoler live shopping mars 2022

Imorgon fredag den 18.3 kl. 16.00 är det återigen Live Shopping hos Flowlife. Ett perfekt tillfälle att lära dig mer om massagepistoler!

Nyligen listade jag de bästa massagepistolerna 2022 här på bloggen. Bland dessa fanns också en modell från Flowlife. Live Shopping har blivit väldigt populärt och det har gjort att fler och fler webbutiker nu kört igång med konceptet.

Bland dessa finns Flowlife som imorgon kör med sitt tredje avsnitt efter den succén som de två första avsnitten hade.

Live Shopping med massagepistoler

bästa massagepistoler 2022

Denna gång är det två av Flowlifes fyra grundare, Lucas Wasniewski och Max Landgren, som håller i taktpinnen. Med andra ord är det två personer som kan allt om massagepistoler som guidar oss genom shoppingen.

Under denna så kallade AW-shopping kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor i chatten samtidigt som du får veta mer om de populära massagepistolerna Flowgun GO 2.0, Flowgun PRO 2.0 och Flowgun Pocket.

Du som följer direktsändningen får också tillgång till unika rabatter som endast kan utnyttjas där och då.

Här kommer du direkt till sändningen som alltså startar kl. 16.00 svensk tid och kl. 17.00 finsk tid.

Varför du behöver en massagepistol

bästa massagepistoler 2022

Det har verkligen skett en hel del på marknaden de senaste åren då det gäller massagepistoler. Det är inte utan att man önskar att man hade haft tillgång till dessa verktyg långt tidigare. Framförallt är massagepistoler ett enkelt sätt att få tillgång till bra och effektiv massage i hemmamiljö, utan att behöva betala dyra summor varje vecka för att besöka en massör.

Jag kör i regel massage på mina ben varje kväll innan läggdags. Speciellt effektivt är det för att undvika att drabbas av benhinneinflammation under tuffa träningsperioder.

Jag har också under en lång tid haft bekymmer med det nedre ryggpartiet efter att jag kört tuffa tempo- och intervallpass. Genom att regelbundet massera den nedre ryggen med en massagepistol slipper jag helt och hållet den styvhet jag annars upplevt.

Med andra ord är massagepistoler numera riktigt effektiva för att behandla kroppen och förebygga skador. Det hör definitivt till att ha en massagepistol av bra kvalitet hemma om du tränar regelbundet!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *