Ledig!!

Då var jag äntligen här! Nu väntar 7 månader av alterneringsledighet som officiellt påbörjas på måndag. Men eftersom jag har en semesterdag imorgon har jag redan påbörjat min ledighet. Jag har gått och väntat på detta tillfälle ända sedan mars när gjorde det definitiva beslutet att ta en “timeout”. Men jag kunde ändå inte tro att det skulle kännas såhär skönt när det äntligen var dags.

Missförstå mig inte, jag gillar verkligen mitt jobb och alla mina arbetskompisar. Annars skulle jag väl inte ha varit kvar i 11 1/2 år på samma ställe utan att ens tänka tanken på att söka ett annat jobb. Ibland behöver man dock lite paus från allt för att ladda om och för att lära sig att uppskatta sådant som man lätt börjar ta för givet när man omger sig med det nästan varje dag.

Ledigheten har dock börjat aningen trevande idag eftersom jag känner mig aningen sliten efter alla långa dagar i jobbet de senaste veckorna. Jag tog en sovmorgon och sedan har det egentligen bara varit motion på programmet. Ett par promenader med Toffe och Heidi och sedan ett 13 km långt distanspass med syrran.

Imorgon väntar ett snabbesök till Umeå för att inandas lite svensk luft innan jag på allvar börjar köra igång med träningen och allt annat som jag planerat att hinna med under min ledighet.

På tal om planer för ledigheten så finns åtminstone en sak som vi gärna skulle uppleva under Heidis semester i juli. Ett besök till franska rivieran, med kuststäderna Saint-Tropez, Cannes och Nice står högt uppe på vår önskelista. Det största hindret är väl att hitta en kompromiss angående tidpunkten, då fotbolls-VM slutar först 13:e juli. 🙂

PicsArt_1401379724710
Nu väntar middag och efter det några avsnitt Mad Men, en av våra absoluta favoritserier.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *