Intervju med mig på Svenska Dagbladet

Idag tänkte jag tipsa om en intervju som publicerades på Svenska Dagbladet idag under artikelserien Nystart, som handlar om nya, mer hälsosamma vanor. I just mitt fall handlar det om vad löpningen betyder i mitt liv, vad det ger för belöning och hur man upprätthåller träningen i ur och skur. Artikeln hittar ni på denna länk.

Det var mycket roligt att delta i intervjun, inte minst för att det påminde mig om varför jag egentligen gjort löpningen till en livsstil. Det viktigaste med löpningen är ju trots allt det välbefinnande som det ger, även om maratonsatsningen ibland gör att man ibland kan glömma bort lite av orsaken till att man egentligen springer så gott som varje dag.

Sist och slutligen handlar det ju ändå om välbefinnandet. Jag skulle troligen träna lika mycket oavsett om jag tränade inför ett personbästa i maraton eller inte. Träningen skulle bara se lite annorlunda ut. Men att ha träningen och framförallt löpningen som livsstil ger mig otroligt mycket och är något som jag hoppas kunna bibehålla livet ut.

Eftersom jag inte vill agera spoiler, avslöjar jag inte desto mer om intervjufrågorna och svaren i detta inlägg. Det blir ni tvungna att läsa själva i artikeln om ni så önskar. 🙂

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *