Icebug presenterar sina skonyheter för våren och sommaren 2024

Icebug nyheter våren/sommaren 2024

Icebug, det svenska varumärket kända för sin innovation inom skoteknologi, lanserar en ny vår- och sommarkollektion som kombinerar exceptionellt grepp, komfort, hållbarhet och levande färger. Denna säsong introducerar de även en helt ny modell som tillsammans med uppdaterade klassiker lovar en stabil och säker upplevelse oavsett aktivitet – från vardagspromenader till äventyr i naturen. Här är nya löparskor och vandringsskor från Icebug våren/sommaren 2024.

Göteborgsföretaget Icebug går väldigt bra just nu. Nyligen meddelade de att de öppnar upp sin första fysiska butik i centrum av Stockholm och vi har också sett en rad lyckade lanseringar bland deras löparskor under det senaste året. Nu presenterar de även sina nyheter bland löparskor och vandringsskor för våren och sommaren 2024.

Aura RB9X: Ett steg framåt inom löparskor

Icebug skonyheter våren/sommaren 2024

Aura RB9X är svaret för dem som söker en löparsko som erbjuder maximal dämpning och komfort. Med en kväveinfunderad mellansula, SuperC Foam, ger denna sko en energiåtergivande effekt med varje steg.

Den breda designen ger tårna utrymme samtidigt som den minimerar trycket på hälsenan, medan det luftiga och bluesign®-certifierade meshmaterialet håller fötterna svala. Den nya säsongens färg är en stilren svart.

Rover 2 RB9X GTX: En älskad klassiker i ny tappning

Icebug skonyheter våren/sommaren 2024

Rover 2 RB9X GTX är en mångsidig hikingsko som nu är ännu bättre än föregångaren. Med förbättrad komfort, stabilitet och design, tack vare en förstärkt hälkappa och en rymligare tåbox, är skon idealisk för alla typer av terräng.

Den heltäckande RB9X™-gummisulan erbjuder oöverträffat grepp, medan det slitstarka CORDURA®-ripstop materialet och det vattentäta GORE-TEX® ePE-membranet håller fötterna torra. Med nya färger som Hibiscus, SteelBlue och Black/SlateGrey, är denna sko redo för äventyr.

Aura ReWool RB9X: Skönhet och hållbarhet i varje steg

Icebug skonyheter våren/sommaren 2024

Aura ReWool RB9X är perfekt för de som värdesätter både komfort och miljövänlighet. Skon kombinerar Icebugs mjukaste mellansula med ett hållbart grepp, tillverkat från spillull, återvunnen ull, naturgummi och återvunnet gummi. Den nya färgen MelangeGrey tillför en stilren touch till denna luftiga och väldämpade promenadsko.

Mosi RB9X: Den nya lättviktaren för varje dag

Icebug skonyheter våren/sommaren 2024

Mosi RB9X är den senaste nyheten från Icebug, en sneaker designad för daglig komfort och långvarig hållbarhet. Inspirerad av naturen och namngiven efter Mosistenarna i Hälsingland, erbjuder denna modell en kombination av stil, komfort och funktion.

Tillverkad med återvunnet material och förstärkt med mikromocka invändigt, ger den en jämn fördelning av trycket över foten.

Eli RB9X: En favorit i ny färg

Icebug skonyheter våren/sommaren 2024

Den populära Eli RB9X-modellen är nu tillgänglig i en fräsch, vårliknande lila nyans. Denna sko är perfekt för sommarens aktiviteter, med sin lätta och luftiga design som erbjuder ett säkert grepp och snabb torktid.

Den flexibla snörningen säkerställer en perfekt passform, vilket gör den till en mångsidig följeslagare genom säsongen.

Icebugs vår- och sommarkollektion representerar en harmoni mellan funktionalitet och hållbarhet, som möter de högsta kraven på komfort och stil. Med dessa innovativa modeller är varje steg ett steg mot en mer hållbar och njutbar utomhusupplevelse.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *