Icebug lanserar sin första butik i hjärtat av Stockholm

Icebug öppnar butik i Stockholm

Svenska skomärket Icebug meddelar nu officiellt att de kommer att öppna sin första egna butik i Stockholm. Placeringen är inget mindre än i det pulserande shoppingområdet Bibliotekstan, mer specifikt på Norrlandsgatan 10. Denna butik, som sträcker sig över en yta på ungefär 80 kvadratmeter, positionerar sig som den ultimata destinationen för utomhusentusiaster som prioriterar kvalitet och hållbarhet i sina skor.

Det går bra för Icebug just nu. De har gjort flertalet lyckade uppdateringar bland deras populära löparskor för vinterföre och även lanserat nya modeller av skor för sommarhalvåret till sitt utbud. Att det varit lyckade satsningar visar nu även det faktum att man väljer att utvidga sin närvaro till att även omfatta en egen butik i Stockholm.

Icebug stärker närvaron i Bibliotekstan

Med en historia som sträcker sig tillbaka till 2001, då Eliza Törnkvist och David Ekelund först introducerade Icebug till världen, har märket etablerat sig som en banbrytande aktör inom tillverkning av pålitliga, välgreppande skor. Deras dedikation till innovation och hållbarhet har gjort dem till ett föredraget val för aktiva människor.

Icebugs nya fysiska närvaro i Bibliotekstan markerar ett spännande tillägg till områdets växande utbud av sport- och fritidsbutiker, och förstärker dess ställning som ett centrum för kvalitetsmedvetna konsumenter.

David Ekelund, VD för Icebug, delar sin entusiasm över den nya butiken:

“Att öppna vår första egna butik i Stockholm är en milstolpe för Icebug. Vi är glada över att kunna erbjuda våra högkvalitativa produkter, som alla är tillverkade med största hänsyn till både människor och miljö, direkt till våra kunder. Butiken är inte bara en handelsplats, utan också en samlingspunkt för alla som uppskattar den svenska naturen och söker äventyr utomhus.”

Bibliotekstan fortsätter att vara en central punkt i Stockholm för både lokala och internationella besökare, känt för sitt breda utbud av mode, mat och kultur. Icebugs öppning bidrar ytterligare till områdets attraktivitet och erbjuder ännu en anledning för människor att utforska vad detta dynamiska distrikt har att erbjuda.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *