Friluftsbutik erbjuder nu även löparskor

friluftsbutik erbjuder löparskor

Jag har ett stort intresse för nya produkter som lanseras på marknaden och skriver även om dessa på min nya sajt nyalanseringar.se. Hit hör även tips om nya intressanta butiker och koncept som lanseras. Eftersom denna sajt är mer fokuserad på träning och hälsa tipsar jag dock om de flesta lanseringar gällande löparskor och -utrustning här.

Angående detta har jag nu en intressant nyhet för alla svenskar som letar efter löparskor och träningsutrustning. Det handlar om friluftsbutiken Beredd.se som nu börjat erbjuda dessa produkter på sin sida. I dagsläget hittar jag märken Hoka, Merrell, Mizuno, Saucony och Skechers bland löparskor hos sajten.

Som jag nämnt i många sammanhang är Hoka ett av de hetaste bland alla märken av löparskor, medan Saucony enligt mig är ett av de bästa märkena bland löparskor just nu. Skechers är ett annat märke som gjort stora framsteg med sina senaste lanseringar bland löparskor.

De har tidigare varit främst känt som ett märke som erbjuder ergonomiska skor bland annat för de som står mycket i jobbet, men nu finns även modeller som Skechers Premier 2.0 Orlando i utbudet. En modell som fått utmärkta recensioner för sin maximala dämpning.

Mer om nätbutiken Beredd.se

Som ägare av nämnda sajt om nya lanseringar är jag alltså ständigt på jakt efter nya aktörer på marknaden och har inte tidigare kommit i kontakt med Beredd.se.

Enligt dem själva är det Sveriges snabbast växande butik inom friluftsliv, utomhusaktiviteter och träning. Outdoor-segmentet hade en snabb tillväxt under pandemin och har fortsatt växa även efter detta. Detta märker jag som löparfantast inte minst i det ökade intresset för trail- och vandringsskor.

Det är även inom outdoor du hittar det klart största utbudet hos Beredd just nu, med bland annat tält och campingutrustning samt pannlampor – bara för att nämna några produkter. Hos erkända märken som Osprey, Marmot, Osprey, Tretorn, Kavat och Sandqvist finns ett väldigt brett utbud av produkter hos sajten.

Det som utmärker denna sajt är att du även har snabb leverans på enbart 1–3 dagar med fri frakt när man handlar för 699 kronor eller mer.

Bland löparskor har man endast påbörjat sin resa, så även där lär vi få se ett betydligt bredare utbud inom den närmaste framtiden.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *