Fördelar med nyckelfärdiga Attefallshus

modulhus online

Det senaste året är det många som blivit intresserade av att skapa sig ett eget gym hemma med alla begränsningar vi haft. Gymutrustning har sålt snabbt slut på nätbutiker runtom i landet, med allt från löpband till hantlar och träningsbänkar. Det har också blivit allt intressantare med ett skilt utrymme för hemmakontoret i och med att allt flera jobbar hemifrån.

Eftersom detta också är bestående förändringar i mångas liv har det blivit intressantare att planera hemmet utifrån de ändrade förutsättningarna. Här tar jag fram lite idéer för den har lite extra utrymme på tomten.

Bygg ett Attefallshus som ger extra utrymme

Oavsett om du behöver extra yta för hobbies, hemmagym, kontor eller gäster är ett Attefallshus en utmärkt idé. Istället för att lägga hela sommaren på att själv bygga dessa kan det vara smartare att designa ett Attefallshus online. Det sparar mycket tid då du inte behöver vara engagerad i byggprocessen. Du vet också på förhand den totala kostnaden och slipper oväntade utgifter som är så vanliga vid byggande.

Det finns en mängd nyckelfärdiga Attefallshus på nätet som du enkelt kan designa enligt egna preferenser. På Modulhus.se kan du använda funktionen “Husbyggare” för att göra husen mer personliga och hemtrevliga. Dessa Attefallshus är leveransklara inom endast ett par veckor då de byggs i moduler i fabrik. De monteras sedan på färdig grund på tomten och är inflyttningsklara genast efter leverans.

Så mycket enklare kan det inte bli om du vill få ett Attefallshus färdigt under sommaren!

Vad är ett Attefallshus?

Ett attefallshus är en komplementbyggnad som vi från och med 2014 kan bygga utan bygglov på våra tomter. Från och med 1 mars 2020 har den högsta tillåtna byggnadsarean utökats från 25m² till 30 m². Attefallhusen får ha 4 meter i nockhöjd. Med denna höjd på husen är det också möjligt att utrusta dem med ett sovloft som utökar boendytan till hela 43 m².

Det kan också inredas till permanent bostad och vara uppvärmda för bruk hela året. Det enda som behövs är startbesked från kommunen för att komma igång med processen.

Avslutningsvis – vilka modeller finns?

Det finns riktigt snygga modeller av nyckelfärdiga Attefallshus på marknaden. Hos nämnda hustillverkaren Modulhus.se erbjuder de två typer av Attefallshus; klassisk New England stil och modern funkis. Detta är två rätt breda stilinriktningar, som ger många alternativa.

Oavsett till vilka ändamål du önskar ett Attefallshus är det enkelt att komma igång. Du går helt enkelt in och väljer den mest intressanta modellen av hus, öppnar Husbyggaren hos Modulhus.se och börjar planera enligt dina behov och önskemål. Det finns möjlighet att planera allt på detaljnivå både i exteriören och interiören.

Vi har blivit vana vid att sköta det mesta över nätet under det senaste året. Här är ytterligare ett exempel på hur smidigt det mesta kan skötas online nuförtiden!

Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *