Dags för VM-fest!

Äntligen är det här, världens största idrottsevenemang! Så jag har längtat! Det var inte därför jag tog alterneringsledigheten redan i detta skede, men det skadar definitivt inte att ha ledigt redan nu med tanke på starttiden för matcherna.

Trots mitt stora fotbollsengagemang har jag ändå inte tänkt vara uppe och se alla matcher. Troligen kommer jag inte att vaka speciellt många vardagsnätter på grund av VM-turneringen. Idag var jag nämligen och införskaffade en inspelningsbar digibox för att kunna se matcherna när jag vaknar istället.

Gällande träningen så börjar jag så småningom vänja mig vid cykling. Med facit i hand borde jag kanske ha haft lite mer tålamod och inte gjort så många löpturer som jag ändå gjorde förra veckan och speciellt inte långpasset på 35 km som jag gjorde i lördags. Nåja, just i den stunden kändes det skönt och jag har därför svårt att ångra just det tilltaget.

Denna vecka har jag kört endast cykling och lite styrketräning i träningsväg. Nu börjar dock benet kännas bättre igen och det börjar därför vara dags att testa på löpning igen. Detta veckoslut hade jag ändå tänkt lämna bort långpasset och göra ett allvarligt försök att bli av med ljumsksmärtorna. Ifall jag ens har lite ljumsksmärtor kommer jag inte att springa den närmaste tiden, utan då slutar jag genast och kliver upp på cykeln igen.

cykelrutt
Hittills denna vecka har jag helt undvikit löpning och cyklat istället. På måndag blev det en kortare rutt på 30 km, medan jag både på tisdag och onsdag cyklade 60 km per dag.

sports gym
Idag vilade jag helt från konditionsträning och satsade på ett ordentligt styrkepass istället.

PicsArt_1402586102302
Mina promenader med Toffe är ju också motion. Äntligen har Toffe börjat våga sig i vattnet för ett dopp på varma dagar. Här från tisdagens promenad.

PicsArt_1402598237588
Dagens shopping.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *