Craft lanserar ny ultralätt löparsko med kolfiberplatta – Nordlite Speed

Craft Nordlite Speed löparsko

Svenska Craft Sportswear tar sina löparskor till en helt ny nivå med sitt senaste tillskott, Nordlite Speed. Denna löparsko, som representerar nästa generations teknik, erbjuder en enastående prestanda och en respons som inte liknar något annat på marknaden, vilket gör den idealisk för seriösa löpare på alla nivåer.

Craft Sportswear satsar hårt på löparskor just nu och har tagit fram flera intressanta modeller de senaste åren. Jag skrev nyligen om deras prisbelönade modell CTM Ultra Carbon Race Rebel, och nu är det dags för en ny intressant modell av löparskor med kolfiberplatta!

CTM, som står för Craft Tailored Motion, har gjort det till sin mission att införliva de mest avancerade materialen och de senaste innovationerna i sina produkter för att möta behoven hos de mest krävande atleterna. Resultatet är en sko där varje detalj är utformad med precision och hantverksskicklighet, och där varje del av skon verkar för att förbättra löparens prestanda.

craft nordlite speed nya löparskor 2023

En av de mest framträdande egenskaperna hos Nordlite Speed är dess mellansula som är gjord av Cr Foam™, ett ultralätt och slitstarkt skummaterial. Detta innovativa material ger både dämpning och stabilitet, samtidigt som det hjälper till att hålla skons vikt låg och förbättra dess energiåtergivning.

Resultatet är en löpsko som ger en mjuk, responsiv känsla på de mest varierade underlagen, från asfalt och grusvägar till enklare skogsterräng.

Craft Nordlite Speed – löparsko med kolfiberplatta

craft nordlite speed nya löparskor 2023

CTM har gått ett steg vidare och utrustat skon med en Ultra Carbon Plate™, vilket ger maximal effektivitet och drivkraft i löpsteget. Denna kolfiberplatta fungerar nästan som en studsmatta, med ultraresponsiv stötdämpning och ett explosivt avstamp.

Dessutom ger plattans innovativa design möjlighet för tårna att röra sig oberoende av varandra, vilket ger optimal flexibilitet och respons på flera typer av underlag.

Bra ventilation och grepp

craft nordlite speed nya löparskor 2023

Men Nordlite Speed slutar inte att imponera där. Skon är utrustad med en ovandel i högfunktionell mesh för effektiv ventilation, och den har en tredelad yttersula i gummi med utmärkt grepp, vilket gör den till en mångsidig löpsko för alla typer av väder och terräng.

craft nordlite speed nya löparskor 2023

Till sist, men inte minst, är Nordlite Speed utformad för att vara både bekväm och funktionell. Den har en “Craft Regular Fit” design, som erbjuder ett bra hälgrepp, en tight passform över mittfoten och extra utrymme i framfoten.

Dessa egenskaper bidrar till optimal komfort och prestanda, oavsett om du är en elitlöpare eller en hängiven motionär.

craft nordlite speed nya löparskor 2023

Med sin enastående konstruktion och innovativa egenskaper sätter CTM Nordlite Speed en ny standard för löparskor. Den är inte bara en produkt av högkvalitativ design och innovation – den är en sko som verkligen kan förändra spelplanen för löpare på alla nivåer.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *