Bästa höstskor från Icebug 2023 – Här är mina favoriter!

bästa höstskor från icebug

Icebug, den kända skotillverkaren från Göteborg, håller fast vid sin vision att erbjuda säkra steg i alla väder. De presenterar nu sin höstkollektion som garanterar stabilitet, oavsett väderlek. Här är bästa höstskor från Icebug 2023.

Bästa höstskor från Icebug 2023

Icebug tillverkar skor som ger stabilt grepp, vilket gör det möjligt för människor att gå ut även under hala förhållanden. Detta företag från Göteborg strävar aktivt efter att minska sin klimatpåverkan och bidrar till en mer hållbar skoindustri.

Istället för att fokusera på tillväxt prioriterar Icebug miljön och gemenskapens välfärd. Deras Metro2-modell är bland de mest populära dubbade skorna globalt. Men det finns även många andra bra skomodeller i utbudet hos Icebug. Här tar jag fram bästa höstskor från Icebug 2023:

Rover Mid – Torra fötter oavsett förhållanden

bästa höstskor från icebug

Upptäck Rover Mid i en nyans av blåbär. Oavsett om du utforskar skogen eller bara njuter av en lång dag ute, erbjuder denna sko högsta komfort. Den har en hållbar yta av bluesign® polyester och en GORE-TEX®-membran för optimal vattentäthet.

BOA® Fit System garanterar en perfekt passform. Oavsett terräng ger Rover Mid utmärkt grepp tack vare dess speciella yttersula och RB9X™-gummiblandning.

Haze RB9X – Mångsidighet i lätt format

bästa höstskorna från icebug

Haze RB9X är skon för alla tillfällen och väderförhållanden. Oavsett om du är i skogen, på fjället eller i stan, står denna sko redo. GORE-TEX® garanterar att dina fötter förblir torra, medan BOA® Fit System säkerställer bekvämlighet.

Yttersulan, i kombination med RB9X™-gummit, ger dig säkert grepp var du än är.

Aura RB9X – Löpning med stil och komfort

bästa höstskor från icebug

Med Aura RB9X möter stadens gator och vägar skogens komfort. Denna sko kombinerar lätthet med prestanda, särskilt för löpning, och är designad med hållbarhet i åtanke. Mellansulan, fylld med kväve, bidrar till en hållbar form och energiåtergivning vid varje steg.

Med en luftig mesh-ovandel kan du förvänta dig komfort under hela löprundan.

Pytho6 RB9X – Pålitlighet även i tuff terräng

bästa terrängskor från icebug 2023

Oavsett om du är ute på terränglöpning, promenerar i skogen eller tar dig an en hinderbana, låter Pytho6 RB9X dig fokusera på upplevelsen. Denna pålitliga löparsko, utrustad med Icebugs speciella grepp, ger dig stabilitet på alla ytor.

Den är lätt, erbjuder gott om utrymme för tårna och är designad för att vara vattenavvisande. Och som alltid hos Icebug är hållbarhet och etik i produktionen en prioritet.

Läs också: Nya löparskor från Icebug 2023

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *