Icebug presenterar sina nya löparskor för våren och sommaren 2023

nya icebug löparskor 2023

Göteborgsföretaget Icebug är mest känt för sina dubbade vinterskor men nu fortsätter de satsningen även på löparskor för sommarhalvåret. Bland nya löparskor från Icebug 2023 hittar vi bland annat Aura ReWool RB9X och Aura RB9X. Det är riktigt intressanta nyheter om du letar löparskor av bra kvalitet för våren och sommaren 2023.

Icebug är den svenska uppstickaren i skobranschen som gör det annorlunda än många av konkurrenterna. Man prioriterar nämligen klimatet före tillväxt och eget vinstintresse. Det är sällan man presenterar nyheter och när det händer, gör man det samtidigt med en uppmaning; köp inte nya skor om du inte behöver dem, eftersom det inte finns några gröna skor.

Aura RB9X – Nya löparskor med bra dämpning från Icebug 2023

nya löparskor från Icebug 2023

Med nya Aura RB9X har Icebug lyckats sammanföra två egenskaper i en ovanlig kombination. Det är en lätt sko som erbjuder bra dämpning för skonsam löpning, samtidigt som den har ett riktigt lågt klimatavtryck. En annan intressant sak som lagts till är en mellansula fylld med kväve. Denna sägs göra hållbarheten betydligt bättre än hos sedvanliga löparskor. Bland annat gör det så att skorna håller formen bättre och återför kraften i löpsteget.

Aura RB9X är med andra ord en sko bra dämpning och slittålighet som främsta egenskaper och är speciellt framtagen för asfalt och hårda vägar.

Aura ReWool RB9X – Som att gå på moln

En annan intressant nyhet är Aura ReWool RB9X som marknadsförs som nästa generations sneaker. Skorna har en luftig överdel som är gjord med 50 % återvunnen ull med spillmaterial från svenska Woolpower.

Icebugs greppgummi RB9X garanterar bra grepp på de flesta underlag. Den har också deras mest väldämpade mellansula hittills, SuperC, vilket skall göra det till vardagssko med en mjuk känsla för fötterna.

Detta är alltså inte främst en löparskor, utan en promenadsko med maximal komfort. Även dessa skor är tillverkade med hållbarhet i fokus. Med en slitstyrka hos RB9X-sulorna som är 50 % högre än vad som rekommenderas för asfaltslöparskor är detta riktigt intressanta vardagskrigare som bland annat passar perfekt som jobbskor för personer som står hela dagarna.

De är också riktigt snygga som bekväma löparskor att använda som vardagsskor.

Pytho6 RB9X – En populär Trailsko med bra grepp

icebug trailskor

Icebug Pytho6 RB9X har funnits länge på marknaden. Denna modell är framtagen för löpning på stigar, i skogen eller på klippor vid vattnet. Icebug är som bekant främst känt för sina dubbskor med bra grepp för isiga vägar. Pytho är Icebugs trailsko med en sula för bra grepp på alla typer av underlag.

Den är lätt, har bramed plats för tårna och överdelen är utformad så att vatten lätt kan flöda ut. Även denna skomodell är producerad med såväl människor som med klimatet i åtanke.

ELI RB9X – Ny somrig färg hos svenska favoriterna

Nya Icebug Eli 2023

Eli är en skomodell som blev väldigt populär bland svenskar sommaren 2022 – speciellt som båtsko. Orsaken till detta är Icebugs gummi RB9X, Icebugs gummi som garanterar grepp på hala klippor och bryggor.

Även den luftiga ovandelen i luftig mesh är utmärkt för att hålla fötterna torra och varma. Nyheten för säsongen är en somrig gul färg på skorna. Ytterligare en bra sak med skorna är att du kan köra dem i tvättmaskinen i 30 grader utan problem.

Tags from the story
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *