Återhämtningsdag…och så lite inspiration

Idag var det återigen ledigt från jobbet för de flesta. Trettondagen hörde jag någonstans. Vad det betydde i praktiken vet jag dock inte eftersom jag inte är så religiös av mig… 🙂 Jag gjorde ändå beslutet att påbörja tillvänjningen till ett normalt liv igen och hade väckarklockan på 5.30. Även om jag har semester hela resten av veckan är det meningen att jag skall vakna mellan kl. 5 och 6 resten av vardagarna för att hinna med så mycket som möjligt under resten av semestern.

Idag gick allt förvånansvärt smidigt och lätt, även om jag på kvällen var lite tröttare än vanligt och blev tvungen att sova en dryg timme. I träningsväg blev det en lugn återhämtningslänk på 12 km idag. För första gången på evigheter hängde sambon med på en del av löppasset idag. Jag började nämligen med en lätt uppvärmning innan jag gav mig iväg på egen hand. Resultatet ser ni nedan… 🙂

Heidi på återhämtningslänk 2

…men jag kan ju tillägga att hon var riktigt duktig och höll överraskande högt tempo med tanke på den långa pausen från löpning. 🙂

Nedan är ett riktigt bra klipp som man kan använda sig av för att få inspiration på de flesta områden i livet. Inte minst då det gäller att göra upp alla de målsättningar som man avser uppfylla under året.

Join the Conversation

4 Comments

 1. says: Snorkkis

  Morgonpigg minsann. Var ute och sprang vid 6-tiden i Vasa under julen och det var stendött… och så hade jag läst på vbl om att de hittat en död man på Brändö precis innan…

  Starkt jobbat av sambon.

  1. says: Benny

   Nåja, jag försöker mitt bästa. Det är alltid en liten omställning efter en längre ledighet, men då man är van att stiga upp 5 eller 6 på morgonen känns det som halva dagen redan gått ifall man vaknar vid 8-tiden. Morgonträningarna kör jag just nu dock endast på fredagarna…
   Det är nog rätt dött här i Vasa vid 6-tiden på morgonen oavsett tidpunkt på året, men speciellt på julen kan jag tänka mig att det är extra lugnt… Jo, sambon var riktigt duktig. 🙂

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *