Äntligen motiverad

Det tog några veckor men nu har jag äntligen fått tillbaka min renlevnads- och träningsmotivation igen. Det räckte med några dagar med min normala, hälsosamma kost för att jag skulle märka skillnaden i hur mycket jag orkar både i jobbet och på träningarna strax efteråt. Idag var jag uppe redan kl. 4.45 och orkade köra på hela dagen utan desto större svackor. Det att jag även gått och lagt mig i skälig tid har säkert också inverkat på min ork, men den största skillnaden tycker jag mig ändå märka när jag äter riktigt hälsosamt och dessutom små portioner.

PicsArt_1382461761652
På spinning.

Ikväll var jag på spinning 45 minuter och drog styrketräning efteråt. Jag har haft lite ont i benen både igår på kvällen och i jobbet idag så därför var det en nödvändighet att avlasta benen med lite spinning. Jag tror ändå inte att det är mängden löpning som gör att jag har ont i benen just nu. Troligen beror det på att jag inte alls sett till att sköta om dem med stretching och massage.

Under säsongen brukar jag lägga rätt mycket tid på stretching och massage med skumrulle samt taggbollar. När jag inte alls sett till att sköta om benen efter träningspassen är det inte så märkligt ifall de säger ifrån. Nu är det dags att skärpa sig även på den punkten. Bra i alla fall att jag nu normaliserat kosthållningen igen.

PicsArt_1382462150661
När jag kom hem från träningen hade sambon en riktigt trevlig överraskning åt mig. Hon hade köpt Munken som sålde sin Ferrari åt mig. Perfekt då jag gillar böcker inom området självutveckling. 🙂

PicsArt_1382461902085
Nu har återgått till min normala “kost” efter kvällsträningarna. Tidigare har jag i allmänhet inte ätit något annat än en smoothie bestående av juice och frusna bär efter träningarna. Under säsongen experimenterade jag med lite väl mycket olika livsmedel. Naturligtvis behövs protein för att hållas skadefri, men jag tror att kroppen fick en lite väl stor chock när jag helt plötsligt började frångå mina kvällsrutiner då det gäller kosten.

fantasy champions league 22.10
Nu skall jag börja sammanställa mitt Fantasy Champions League lag för denna omgång. Det finns en hel del att göra för att få detta lag slagkraftigt. Dagar som denna är man glad att man har MTV3 Sport med tanke på att Yle envisas med att sända matcher där finländare är inblandade. Ikväll har man nämligen valt att visa den föga intressanta matchen mellan Celtic och Ajax då Pukki och Moisander finns i dessa lag. Detta en omgång då det också finns alternativen Arsenal-Dortmund och Milan-Barcelona att erbjuda. Tyvärr visas inte Arsenal-matchen, men jag tror att det blir Milan-Barcelona för min del, då alternativet är Schalke-Chelsea.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *