Äntligen i nya hemmet

Nu är vi äntligen på plats i det nya hemmet och det har blivit dags att återuppta bloggandet på allvar igen. Redan efter några dagar här känner jag hur mycket mer inspiration det ger i vardagen. Jag gillar allt med den nya lägenheten! Jag väntar dock med att lägga upp bilder till lite senare.

Juni var en galen månad på många sätt och vis. Det är inte endast på grund av all jobb- och flyttstress. Även värmen har tidvis varit olidlig här. I juni månad hade vi flera veckor när temperaturen nådde närmare 40 grader. Jag klagar egentligen aldrig över värme och det gjorde jag heller inte nu, men visst tar det bort lite av krafterna om det finns mycket att ta hand om.

Nu allt ändå på plats och det återstår endast att packa upp sakerna i nedre våningen. Det har lyft en stor börda från axlarna.

att leva på malta

I juni handlade mycket om att njuta av vädret. Massor av simning i kombination med styrketräning på morgonen har varit min huvudsakliga träning den senaste månaden. Jag har haft ont i ljumskarna i ungefär en månad och det har gjort att jag inte kunnat springa smärtfritt. Nu vilar jag benen i skick innan jag börjar springa igen oavsett hur länge det tar.

Detta inlägg var mest för att komma igång med bloggandet här på denna blogg igen. Med den ökade motivationen lär det inte vara så svårt att hålla ångan uppe även här.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *